Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Agrobiznes (oraz inne programy Redakcji Rolnej)
-
- Chipsy przyszły
- Ośrodek: TVP3 Bydgoszcz
No cóż, mamy powtórkę z rozrywki, a dokładniej z 14 lutego, kiedy to mieliśmy zobaczyć programy informacyjne TVP w 16:9 w analogu, a wyszło wielkie logo TVP którego zapewne niejeden telewidz się przestraszył...
No i jeszcze mała ciekawostka - dzisiaj podczas nadawania "Agrobiznesu" pojawił się napis "na żywo" - oczywiście również wielgaśny
No i jeszcze mała ciekawostka - dzisiaj podczas nadawania "Agrobiznesu" pojawił się napis "na żywo" - oczywiście również wielgaśny

-
- Popisał/a już trochę
- Kontakt:
-
- Chipsy przyszły
- Ośrodek: TVP3 Bydgoszcz
-
- Nie ma spustu
- Ośrodek: TVP3 Warszawa
Ano jej nie poznałem.
Wiele wskazuje na to, że Bogdan Sawicki dołączy do ekipy Ekoradia w PR1, czyli poniekąd konkurencji dla prognozy pod koniec programu. Od paru tygodni w związku z tym że Andrzej Zalewski leczył kontuzję program prowadzili różni ludzie. Przedwczoraj Sawicki był jednocześnie w dwóch miejscach: w Agrobiznesie i PR1 (wejście nagrane wcześniej). Sam Sawicki już od długiego czasu jest Pogodynkiem w przedpołudniowych audycjach Jedynki: w Czterech porach roku i Lecie z radiem. Dziś po Ekoradiu, poprzedzonym zapowiedzią że przedstawia Bogdan Zalewski podano informację, że twórca ww. audycji umarł.
Wiele wskazuje na to, że Bogdan Sawicki dołączy do ekipy Ekoradia w PR1, czyli poniekąd konkurencji dla prognozy pod koniec programu. Od paru tygodni w związku z tym że Andrzej Zalewski leczył kontuzję program prowadzili różni ludzie. Przedwczoraj Sawicki był jednocześnie w dwóch miejscach: w Agrobiznesie i PR1 (wejście nagrane wcześniej). Sam Sawicki już od długiego czasu jest Pogodynkiem w przedpołudniowych audycjach Jedynki: w Czterech porach roku i Lecie z radiem. Dziś po Ekoradiu, poprzedzonym zapowiedzią że przedstawia Bogdan Zalewski podano informację, że twórca ww. audycji umarł.
d. YT:bartusgo
-
- Nie ma spustu
Re: Agrobiznes
Transfer [tudzież zacieranie śladów po ostatniej aferze] z Agrobiznesu do TVR. Szkoda, że ta stacja wciąż nie jest zainteresowana emisją w DVB-T.
-
- Chipsy przyszły
Mam pytanie z innej beczki.
Czy ktoś wie może, z jakiego utworu pochodzi podkład muzyczny podczas map pogodowych w trakcie Agrobiznesu. W pamięci siedzi mi, iż był on wcześniej w pogodzie Jedynki, ale na temat jego pochodzenia niestety nic nie wiem.
Czy ktoś wie może, z jakiego utworu pochodzi podkład muzyczny podczas map pogodowych w trakcie Agrobiznesu. W pamięci siedzi mi, iż był on wcześniej w pogodzie Jedynki, ale na temat jego pochodzenia niestety nic nie wiem.
- mart
- Chipsy przyszły
- Kontakt:
Zapewne jest to kompozycja zrobiona na zamówienie TVP, tak jest najprościej i najtaniej dla telewizji, a nie płacić tantiemy. Z tego co wiem sporo dla TVP komponuje RUBIK.
Co to za blondynka prowadzi od niedawna Agrobiznes?
Telewizja publiczna jaka jest, każdy widzi...
-
- Nie ma spustu
Zaczęło się lato, więc można podejrzeć co się zmieniło w programie. Miałem dwa pytania ale @viper prawdopodobnie odpowiedział już na jedno.
I pytanie: od kiedy podawane są wyniki tylko spółek z indeksu WIG20? Od parunastu lat od kiedy wyniki są podawane liczbą spółek notowanych na WIGu wzrosła wielokrotnie, dlatego też obecnie są podawane wyniki spółek z indeksu WIG20. Przy tym nie podaje się skrótów (np. KPX) a pełne nazwy (np. KOPEX, Bank Handlowy).
Anna Matusiak, wcześniej KcH i RDC Polskie Radio.Co to za blondynka prowadzi od niedawna Agrobiznes?
I pytanie: od kiedy podawane są wyniki tylko spółek z indeksu WIG20? Od parunastu lat od kiedy wyniki są podawane liczbą spółek notowanych na WIGu wzrosła wielokrotnie, dlatego też obecnie są podawane wyniki spółek z indeksu WIG20. Przy tym nie podaje się skrótów (np. KPX) a pełne nazwy (np. KOPEX, Bank Handlowy).