tutaj troche o tej produkcji...
WIKIPEDIAModa na sukces – amerykańska opera mydlana, stworzona przez Lee Phillip Bell i Williama Josepha Bella. Zadebiutowała 23 marca 1987 roku (w Polsce we wrześniu 1994 roku w TVP 1 od odcinka 216; od stycznia 2006 roku emitowane są dwa odcinki dziennie od poniedziałku do piątku) i wciąż jest produkowana. Doczekała się emisji nie tylko w Stanach Zjednoczonych, lecz także w prawie 100 innych krajach na świecie. Razem z widownią liczącą ponad 300 milionów osób na całym świecie (znaczna część z Włoch, gdzie znana jest jako Beautiful i z Francji, gdzie jest emitowana jako Top modèles i Amour, gloire et beauté), Moda na sukces jest uznawana za najpopularniejszy serial na świecie. Jest ona także jedynym serialem tłumaczonym symultanicznie na język hiszpański z myślą o hiszpańskiej widowni w USA (pod tytułem Belleza y poder).

Ktoś z was to ogląda ? nie wiedziałam ze TVP to emituje od 200 któregoś tam odcinka

Ja kiedyś dawno temu oglądałam te głupoty

Potem latami nie

Na wikipedi znalazłam coś co według mnie jest hitem

SPOILER
I fragment

Drugi taki moment nastąpił kilka lat później, gdy był już mężem Taylor. W drodze na konferencję naukową w Egipcie w 1994 roku, Taylor nieomal uczestniczyła w katastrofie lotniczej, a cała rodzina z Ridge'em na czele uznała ją za zmarłą. Tymczasem ona została zabrana przez księcia Maroka - Omara Rashida do jego pałacu. Książę wykorzystując amnezję kobiety wmówił jej, że nazywa się Laila i ma zostać jego żoną. Gdy pojawiają się przebłyski prawdziwej tożsamości, zaprasza on Ridge'a, który akurat zawarł małżeństwo z Brooke, na miesiąc miodowy do swojej posiadłości.
A teraz hicior... to już koncówka serialu chyba

, Taylor zmarła raniona kulą z pistoletu Sheili Carter. Wtedy nadarzyła się okoliczność, której sprytna Brooke nie mogła przegapić. Doszło do kolejnego ślubu Ridge'a i Brooke. Tych dwoje jednak nie ma widocznie być razem, los zgotował Brooke największy koszmar w życiu. W 2005 roku w jej życiu pojawiła się ... Taylor. To książę Omar po raz kolejny uzdrowił jej ciało, po tym jak amerykańscy lekarze rozkładali ręce z bezradności. Nastąpiło kolejne anulowanie małżeństwa, gdyż w świetle prawa Taylor i Ridge nadal są małżeństwem.

hitów cześć dalsza

Biedna Macy tak to przeżyje, że wsiądzie do samochodu i będzie miała wypadek. Przez około 2 lata wszyscy będą myśleli, że córka Sally zginęła, ale później Macy powróci. Natomiast przez ten okres będzie przebywała u swojego ojca Adama Alexandra i siostry Kimberly
W 2000 roku w serialu pojawi się postać demonicznej i psychopatycznej Morgan De Witt, to druga wariatka po Sheili. Morgan była przed laty dziewczyną Ridge'a, której Stephanie kazała usunąć ciąże. Po latach Morgan znowu będzie usiłowała zdobyć Ridge'a, posunie się do tego, że zajdzie chyba z nim w ciążę, ale poroni. Na poczatku 2001 roku porwie małą Steffy, drugą córkę bliźniaczkę obok Phoebe, a zaraz potem Taylor.
co do Brooke to w 2002 roku wydarzy się coś, co wstrząśnie całym klanem Forresterów. Brooke nawiąże gorący romans ze swoim zięciem DEACONEM SHARPEM, mężem Bridget. Owocem tego porywu miłosnego będzie córeczko Hope.
Wprawdzie Brooke weźmie ślub z Whippem Jonsem, ale będzie on tylko fasadą. Wkrótce zjawi się u niej Deacon, razem dojdą do wniosku, że nie mogą już dłużej bez siebie żyć. Ową rozmowę podsłucha Bridget. Nie trudno się chyba domyślić, jak zareagowała. Dziewczyna pojechała do matki do Big Bear, aby jej wszystko wygarnąć. W wyprawie towarzyszyła jej Stephanie. W tym momencie Brooke zaczęła rodzić, Stephanie i Bridget odebrały poród - na świat przyszła Hope. Następnie Bridget powiedziała matce do widzenia. Po tym wszystkim Brooke zamieszkała w domku gościnnym u Stephanie i Eryka. W tym czasie miała szansę na odnowienie swojego romansu z Erykiem.
Tymczasem Ridge'owi bardzo pomagała Bridget. Bowiem jak się okazało Bridget nie tylko nie jest córką Ridge'a, ale jak się w przyszłości okaże nie będzie także jego przyrodnia siostrą. A to dlatego, że ojcem Ridge'a okaże się być MASSIMO MARONE.
Polewa na maxa

http://www.mns.friko.pl/