Ania pisze:
A Michale masz moze ten SE ? mógłbyś zeksanować

Niestety nie mam. Nawet gdybym miał to nie miałbym jak zeskanować. Poszukaj może w głównej poznańskiej bibliotece (o ile taka jest). To był dodatek telewizyjny Super Expressu (świąteczny) z 2003 roku. Może gdzieś mam, bo różne rzeczy zbieram, ale przy świątecznych porządkach nie natrafiłem.
Ania pisze:
Codo Skana to on jest poprostu JPG powiększony bo na normalnym nic nie widać ale artykół krótki więc dacie rade
Dałem radę, ale wiesz jak to ma być na stronie to lepiej żeby było coś bardziej reprezentatywnego. Wygląda to jakbyś tego skanu nie rozszerzyła tylko skopiowała obraz mieszczący się w oknie. Tak wnioskuję po widoku druku. Gdybyś powiększała to przecież nie byłby tak niewyraźny.
Ania pisze:
no chyba ze Michale chcesz robić ciasto z przepisu Danki to eewentulanie ci go przepiszę

Przepisu nawet nie czytałem. Tylko to co obok.
Ania pisze:
Aha a jak ktoś jes przed choinka to jest ciepłe Kluchy jak tak to służe złośliwością...
Tu jest zupełnie inna sprawa. Była widocznie jakaś akcja charytatywna z malowaniem bombek przez gwiazdy, które następnie były wystawione na licytację, bądź same te gwiazdy je licytowały. A Holecka pozowała z całą rodziną w sesji przy choinką jako dodatek do rozmowy o spędzanych przez nią świętach.