Wczoraj oglądałem na TVP 3 program "Regiony kultury" i prowadził go Przemysław Skowron. Nie wiem czy to ten z RMF FM, bo już zapomniałem jak dokładnie wyglądał

, a zdjęcie Przemysława ze strony RMFu nic mi nie przypomina, że to mógłby być on. Raczej nie. Dziś jednak ten program prowadzili zupełnie inni prezenterzy.
Posłuchałem sobie kilka nocek z Martą Grzywacz. Przykro to powiedzieć, ale jest beznadziejna. Bardzo zestresowana, drży jej głos, czyta trochę bez sensu (jak Ziemiec i Wysocka) i co najgorze - myli się, głównie na zasadzie przejęzyczeń. Nie wiem czemu się tak denerwuje, przecież prawie nikt wtedy nie słucha radia tylko śpi (godzina 1:30-6:00). Wg mnie ona albo zostanie na tych nockach (które i tak nie są codziennie obsadzone i jest tam wepchnięta, aby coś robiła), albo jej podziękują, bo zwyczajnie jest słaba i nie dorasta do reszty.
Prosiłem wyżej o pomoc, ale nikt nie odpowiedział. Na stronie
www.rmf.fm pod żółtym nagłowkiem powinny się wyświetlać informacje o programie i granej muzyce. Ja mam cały czas "undefinied" i nie wiem czy to tak tylko u mnie. Niech ktoś sprawdzi i da znać, że u niego jest normalnie lub też tak ma jak ja.