Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Jarek Kret
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
Natomiast ja uwa?am, że TVP bardzo brzydko obesz?a się z El?biet? Sommer. Jak można było dopu?ci? do tego aby legenda Telewizji Polskiej odeszła bez ?adnego pożegnania z widzami. Rozumiem, że Dworak i sp??ka nie wiedz? czym jest profesjonalizm i rzetelno??, ale na Boga chyba mogli wpu?ci? j? jeszcze raz na anten?, wr?czy? bukiet kwiat?w lub nawet benefis zorganizowa?. Przypominam, że mniej więcej w takim stylu TVP rozstała się z cała grup? pracownik?w spokrewnionych z Walterami, kt?rzy w 1997 uciekli do TVNu. Pami?tam nawet zdjęcia Ibisza z ogromnym bukietem.
Tak tylko w tedy zale?a?o im na dobrej opinii i wog?le teraz nie różni? się chamstwem od Polszmaty i TVNeoptyzm 
Co do Sommer masz zupe?n? racj? nawet w jakim? brukowcu się ?ali?a i nie dziwi? się
A co do Jarka Kreta to ja tam np lubi? jego wyg?upy i tak spasowa? w por?naniu do tego co robi? w TVP 3
A dla ch?tnych na gazecie jest temat pt "Czy Kret jest normalny ? "
Jedna odpowiedz mnie rozbawi?a mianowicie że jest z M?ynarsk? więc nie moze by? normalny
I tutaj się zgadzam...

Co do Sommer masz zupe?n? racj? nawet w jakim? brukowcu się ?ali?a i nie dziwi? się

A co do Jarka Kreta to ja tam np lubi? jego wyg?upy i tak spasowa? w por?naniu do tego co robi? w TVP 3

A dla ch?tnych na gazecie jest temat pt "Czy Kret jest normalny ? "

Jedna odpowiedz mnie rozbawi?a mianowicie że jest z M?ynarsk? więc nie moze by? normalny

^@^

ja liczy?em na wprowadzenie pogody po Wiadomościach wieczornych, a tutaj z tych informacji nic nie wysz?o, a szkoda, bo wiadomo, że do obecnej formu?y, (nie bede teraz ocenial jej) to Pani El?bieta nie pasuje, już widze taka Wysocka na koniec wiadomosci, za chwile sport i jakis tam babiarz i ela sommer i prognoza pogody, elu, czy bedzie padac? ble!
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
Dzi?kuj? Aniu za pami??, ale niestety jak sama wiesz nie będzie mojego idola, więc nie bedzie miał okazji da? najwierniejszemu fanowi autografu.
A tak na serio, to ja autografów nie zbieram, bo gdyby tak było to od niedawna szczyci?bym się autografem Czy?a czy Grabarczyk oraz mia?bym gdzień w reprezentacyjnym miejscu autograf od Danusi Drabik. Chyba go da?em tacie, bo w ko?cu z mys?l? o nim go bra?em, ale podejrzewam, że po jakim? czasie tata wyrzuci? go do ?mieci, bo tak jak ja nie ma to dla niego jakiej? większej warto?ci na d?u?sza met?.
A co do programu pszczy?skiego to będzie go prowadzi? opr?cz Trzaskalskiej Anna Paw?owska. M??czyzna jest pewnie niespodziank?.
A dzi? prowadzi?a LzJ Agata Dzikowska
A tak na serio, to ja autografów nie zbieram, bo gdyby tak było to od niedawna szczyci?bym się autografem Czy?a czy Grabarczyk oraz mia?bym gdzień w reprezentacyjnym miejscu autograf od Danusi Drabik. Chyba go da?em tacie, bo w ko?cu z mys?l? o nim go bra?em, ale podejrzewam, że po jakim? czasie tata wyrzuci? go do ?mieci, bo tak jak ja nie ma to dla niego jakiej? większej warto?ci na d?u?sza met?.
A co do programu pszczy?skiego to będzie go prowadzi? opr?cz Trzaskalskiej Anna Paw?owska. M??czyzna jest pewnie niespodziank?.
A dzi? prowadzi?a LzJ Agata Dzikowska

STANOWCZE "NIE" LISIEJ PROPAGANDZIE!