Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Marzena Sienkiewicz
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
Marzena Sienkiewicz
Marzena Sienkiewicz - nowa "stara" gwiazda TVP.
Z coraz większą uwagą i zarazem radością przyglądam się Marzenie Sienkiewicz. Prognozy pogody z jej udziałem, emitowane przez TVP3 są naprawdę rewelaccyjne. Polecam zwłaszcza wydanie z 20.50, powtarzane przed 23.00. Sienkiewicz to prawdziwa gwiazda. Jest naturalna, ładnie się uśmiecha i naprawdę dobrze czuje się przed kamerą. Jest też lepsza od Libiszewskiej z Panoramy. Ba - moim zdaniem sprawia lepsze wrażenie od Dymeckiej. Pogoda na Trójce była przepustką do kariery w TV Jarka Kreta. Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie...
Z coraz większą uwagą i zarazem radością przyglądam się Marzenie Sienkiewicz. Prognozy pogody z jej udziałem, emitowane przez TVP3 są naprawdę rewelaccyjne. Polecam zwłaszcza wydanie z 20.50, powtarzane przed 23.00. Sienkiewicz to prawdziwa gwiazda. Jest naturalna, ładnie się uśmiecha i naprawdę dobrze czuje się przed kamerą. Jest też lepsza od Libiszewskiej z Panoramy. Ba - moim zdaniem sprawia lepsze wrażenie od Dymeckiej. Pogoda na Trójce była przepustką do kariery w TV Jarka Kreta. Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie...
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
Grzesioo świetne określenie z tą Shazzą. Pamiętam, że właśne jej fryzura w TVN meteo przeszkadzała (a wręcz) irytowała mnie najbardziej. Dopiero teraz zauważyłem, że ona jest naprawdę bardzo dobra w tym co robi. Można mieć krytyczne zdanie o TVP3, ale nie możena odmówić im najlepszych pogodynek z anteny ogólnopolskiej. Niestety nie udało mi się znaleźc info o jej wykształceniu. Powszechnie wiadomo, że wcześniej pracowała w TVP3 Gdańsk.
-
- Niezły jeden
To perfekcjonistka
powinna awansować do Jedynki Po WIADOMOŚCIACH
w TVNMeteo zawsze była do południa, zawsze tj.5 a czasem 6 dni w tygodniu
aż miło bylo wstać nawet o tej9 i zoabczyć jej humor, szcery uśmeihi rzetelnie precyzyjnie z dykcją pozazdroszczenia przedstawi pogode....nie to co dziś robi Pani Omenaa
kiedy Marzene w tvp można widzieć i którym kanale
powinna awansować do Jedynki Po WIADOMOŚCIACH
w TVNMeteo zawsze była do południa, zawsze tj.5 a czasem 6 dni w tygodniu
aż miło bylo wstać nawet o tej9 i zoabczyć jej humor, szcery uśmeihi rzetelnie precyzyjnie z dykcją pozazdroszczenia przedstawi pogode....nie to co dziś robi Pani Omenaa
kiedy Marzene w tvp można widzieć i którym kanale
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
Chyba najwyraźniej ktoś dostrzegł starania i ciężką pracę Marzeny Sienkiewicz. Kilka dni temu widziałem ją w pogodzie tuz po głównym wydaniu Panoramy. Słusznie - w pełni należał się jej ten awans. Ba. Moim zdaniem jest lepsza od Libiszewskiej, która kilka miesięcy temu pojawiła się w pogodzie na TVP2. Ciekawe tylko czy Sienkiewicz będzie też pojawiać się w TVP3. Naprawdę bardzo miło oglądało się prowadzoną przez nią pogodę o 21.40
- TinkiWinki
- Przyjaciel
Chyba czas na jakiś lifting Straszne zmarszczki jej się porobiły, musi dużo palić i często się uśmiechać
ʎuuɥoɾ s,ǝɹǝɥ
Jestem osobom żartobliwom ... a co do kobiet i mężczyzn ... ja lubię po prostu ludzi. A to że żartuję to po prostu dlatego żebyśmy wszyscy smutni nie chodzili ...
Jestem osobom żartobliwom ... a co do kobiet i mężczyzn ... ja lubię po prostu ludzi. A to że żartuję to po prostu dlatego żebyśmy wszyscy smutni nie chodzili ...
Strona o Marzenie
Marzenka to chyba najpiękniejsza pogodynka TVP, choć nie wszystkim pasuje jej nowy image.
Ma ciekawe dziary na plecach.
Fajna stronka poświęcona pogodynkom, w tym także Marzenie Sienkiewicz.
Ma ciekawe dziary na plecach.
Fajna stronka poświęcona pogodynkom, w tym także Marzenie Sienkiewicz.
-
- Chipsy przyszły
Re:
Kilka dni temu Marzena Sienkiewicz była w "Świat się kręci" w sprawie wiatrów. Oczywiście tych pogodowych. Na nosie miała okulary, których szkła w czarnych oprawkach były wielkości denek słoików, ale nie takich po musztardzie czy chrzanie, ale bardziej takich po ogórkach konserwowych czy kompocie. Pewnie ktoś powiedział, że taki model jest wyjątkowo twarzowy i modny, ale wyglądała komicznie. W ostatnich dniach młoda kobitka z jakiegoś instytutu ds. międzynarodowych często się wypowiada w telewizji nt. terroryzmu i też ma na nosie takie wielkie szkła.
STANOWCZE "NIE" LISIEJ PROPAGANDZIE!