Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na serwerze "Forum Media2" na Discordzie, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Taniec z gwiazdami
-
AsiaMaria
- Chipsy przyszły
- Kontakt:
Żałosne jak cały ten Taniec z (pseudo)GwiazdamiOj żałosne to było
i kto to może oglądać? Chyba tylko jakieś mohery...
Zastanawiam się, czy nie miał racji pewien gość, mówiąc, że "ma bardzo niskie niskie poczucie wartości co do jakości polskiego widza"
Oj trudno się nie zgodzić z tymi opiniami. Tvn ewidentnie nie wie kiedy skończyć. Jeszcze bardziej zadziwiający jest dla mnie fakt skąd biorą się tak wysokie słupki oglądalności. Pomijając cały kicz i cekiniarstwo ten program jest jeszcze do tego po prostu nudny.Ile można patrzeć na ocenianie tańca "gwiazd"? Czyżby kwestia przyzwyczajenia?
Samotny biały żagiel 
-
AsiaMaria
- Chipsy przyszły
- Kontakt:
To dziwne, tym bardziej, że w TzG nie ma nikogo ciekawego; Figura nie zrobiła za wielkiej karieryJeszcze bardziej zadziwiający jest dla mnie fakt skąd biorą się tak wysokie słupki oglądalności.
Program jest rzeczywiście nudny; ja co prawda też lubię taniec, ale mnie nie kręcą puści uczestnicy; ani oni ani jurorzy ani prowadzący nie reprezentują żadnego poziomu, wszystko skupia się na ładnym(???) wyglądzie, ale żeby wykazać jakąś inwencję to już nie. I do tego ta idiotyczna, brukowo-erotyczna otoczka; kto z kim i dlaczego i słodziutka Cycopek jest z Hakielem
-
zielarz155
- Popisał/a już trochę
- Kontakt:
-
AsiaMaria
- Chipsy przyszły
- Kontakt:
Miałam nic już nie pisać o tym shitowym show, ale muszę, gdyż moim zdaniem to najgorsza edycja. A wszystko przez tę okropną, nachalnie lansowaną przez stacją na T***, pseudobaletnicę niejaką Natalię L***, szlag minie trafia, jak ją widzę, pozwolę sobie nawiązać do cytatu pana W*** : "nie wiem, czy się ze***"