pchla pisze:Brygida zawitała do Dnia na żywo w tygodniu.Oczywiście w białej, komunijnej bluzce. Ale i tak miło ją widzieć. Dobrze by było gdyby to ona częściowo zastąpiła Magdę w DnŻ. Przynajmniej byłoby profesjonalnie
nie sądze, by kogoś z rynku brali. Mają sztab reporterów, ostatnio dwóch wciągnęli do Dnia na Żywo i mają praktyki. Oni oszczędzają na ludziach, płacą im śmieszne pieniądze, często nie-rynkowe. Prędzej z Panią Martą wynegocjują szybszy powrót, wszak Pani Sakowska miała tylko 7 m-cy urlopu macierzyńskiego, a Pani Marty Kuligowskiej nie ma już we wrześniu będzie równo rok.pchla pisze:Nie zapominajmy, że jest jeszcze Małgorzata Łaszcz. Ona prowadzi Skaner w poniedziałek i wtorek gdyby wzięła jeszcze środę Brydzia mogłaby spokojnie odciążyć DnŻ. Ale i tak myślę, że będą kogoś poszukiwać nowego. Chyba, że Marta Kuligowska po powrocie dołączy do DnŻtobi pisze:no ale ma o 18.30 SKANER POLITYCZNY jako druga prowadząca ten program. Chyba, że na zmianę z Anitą Werner, która by prowadziła częśćiej niż raz na 2 tyg. Oj brakuje już im ludzi, dużo programów. W ostatnich m-cach 2 osoby odeszły.
Dłużej nie zdarzyło mi sie oglądać tego programu. Ekspert Tomaszewski mnie skutecznie zniechęcapchla pisze: TW jak Ci się podoba Sylwia Walendowska w EURO Cafe?