Dzi?n dobroci dla zwierząt.... Czy może uk?adziki, znajomości... (A Rudnik to ten od OrlenuPrezes TVP Jan Dworak zdecydowa?, że odsuni?ty od przygotowania materiałów dla "Wiadomości" - Mariusz Rudnik reporter polityczny tej redakcji, będzie dalej pracowa? w TVP.
Od dzisiaj rozpoczyna prac? w redakcji "Panoramy".
Przypomnijmy, że Rudnik, który by? kojarzony z ekipą Roberta Kwiatkowskiego, zosta? odsuni?ty od pracy w "Wiadomościach" po zmianie w?adz TVP, na początku 2004 roku.
Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na serwerze "Forum Media2" na Discordzie, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Dziennikarze Wiadomości
- Przemek
- Przyjaciel
Dziennikarze Wiadomości
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
-
tobi
- Niezły jeden
Nie zniose jego g?osu i wazeliniarkich materiałów. Rozumiem że bez wazeliny czsami ci??ko.....dobrze że nie w Wiadmościach bo ponownie przesta?bym je ogląda? a tak już od nowej ods?ony prawie regularnie oglądam Wiadomości o 19.30. Panoramy nie widzia??m już z pół roku.
Mo?e jeszcze Orcholskiego niech przywrócą hien? dziennnikarska roku 2003 I będzie all happy.
Mo?e jeszcze Orcholskiego niech przywrócą hien? dziennnikarska roku 2003 I będzie all happy.
Ja też się ciesze 
moze z tym honorem masz i racje ale we? pod uwage ze ktoś moze mie? powo?anie
i chcie? by? dziennikarzem za wszelka cen?... vide Danka,Anita,Rudnik... co z tego ze Jola.P się unios?a honorem
zrobi?a bym to samo ale teraz koledzy z redackji mają jej za złe nie ma kontaktu z widzami i za pare miesi?cy ludzie o niej zapomną....A Danka czy Anita dalej będą na wizji i moze kiedyś wrócą gdzie ich miejsce
czyli do głównych 
moze z tym honorem masz i racje ale we? pod uwage ze ktoś moze mie? powo?anie
^@^

- doktorfaustus1
- Przyjaciel
Pami?tam jej relacje z Bratys?awy (on jest slawistką z wykszta?cenia) - miała wówczas na g?owie taki wielki kapleusz i od razu wzbudzi?a moje zainteresowanie.
Musz? obejrzeć wydania z 1 maja 2004r - S?awka Śliwi?ska była w Szkocji, ale nie pamiętam czy miała stand upy. (A może to była Irlandia - sprawdz? jutro).
Musz? obejrzeć wydania z 1 maja 2004r - S?awka Śliwi?ska była w Szkocji, ale nie pamiętam czy miała stand upy. (A może to była Irlandia - sprawdz? jutro).
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
na fora.pl mieliśmy wątek dotyczacy Michała Karnowskiego czyli brata Jacka Karnowskiego
dziennikarza TVP...
Ktoś tam naisał ze on jest starszy ...
No cóż nie wydaje mi się
dzisiaj rozmawiał z Wysocka w sejmie i to raczje na pewno jest brat bliźniak 
Jest publicystą Newsweeka.
Swoja drogą miałam niezłą zamote jak zobaczyłam ze Wysocka robi z nim wywiad![cwaniak :]](./images/smilies/koles.gif)
Nie zczaiłam od razu że to Michał Karnowski i pomyślałam czy oni już zgłupieli totalnie ? zeby robić wywiady sami ze sobą
No ale jak się przedstawił a własciwie przedstawiła go Doda to zrozumiałam 
Ktoś tam naisał ze on jest starszy ...
No cóż nie wydaje mi się
Jest publicystą Newsweeka.
Swoja drogą miałam niezłą zamote jak zobaczyłam ze Wysocka robi z nim wywiad
Nie zczaiłam od razu że to Michał Karnowski i pomyślałam czy oni już zgłupieli totalnie ? zeby robić wywiady sami ze sobą
^@^