Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Bitwa na głosy
Re: Bitwa na głosy
A w pierwszej edycji była jeszcze także Mielcarz.
STANOWCZE "NIE" LISIEJ PROPAGANDZIE!
- Przemek
- Przyjaciel
Mielcarz w "Voice of Poland" była, w "Bitwie" nie 

Ciekawym pomysłem było zaangażowanie Libera - to przecież raper, nie wokalista. Może w kolejnej edycji "Bitwy" (jeśli powstanie) swój zespół wokalny stworzy Mandaryna...
Telewizja publiczna jaka jest, każdy widzi...
Zgodnie z regulaminem programu - zespół może prowadzić gwiazda polskiej branży muzycznej - a przecież nie każda z nich jest wokalistą. Tak samo Piotr Rubik także nie jest wokalistą.
W drugiej edycji - swój zespół prowadził także inny raper z Wielkopolski - Mezo. Ze swoją drużyną doszedł aż do półfinału zajmując 3 miejsce.
W drugiej edycji - swój zespół prowadził także inny raper z Wielkopolski - Mezo. Ze swoją drużyną doszedł aż do półfinału zajmując 3 miejsce.
No, Rubik nie jest wokalistą, ale zaśpiewał kilka swoich utworów. A Meza doskonale pamiętam i przyznam się, że kibicowałem jego drużynie, bo był w niej mój kolega 
Myślicie, że Mandaryna mogłaby prowadzić taki zespół?

Myślicie, że Mandaryna mogłaby prowadzić taki zespół?
Chyba nie kojarzysz kim jest Liber porównując go do Mandaryny. To jest zupełnie inna kategoria.
Znając producentów - raczej dla Mandaryny nie będzie miejsca w "BnG", bo tak naprawdę nic nie osiągnęła. Poza tym - jeżeli wyniki oglądalności spadną jeszcze niże, to o Mandarynie już zupełnie nie będzie mowy, bo nie będzie "BnG 4"
Znając producentów - raczej dla Mandaryny nie będzie miejsca w "BnG", bo tak naprawdę nic nie osiągnęła. Poza tym - jeżeli wyniki oglądalności spadną jeszcze niże, to o Mandarynie już zupełnie nie będzie mowy, bo nie będzie "BnG 4"
Doskonale wiem, kim jest Liber (i na pewno jest lepszy od Mandaryny), ale myślę, że jeden raper w historii "Bitwy" wystarczy.
Jaki jest w ogóle sens istnienia tego programu?
Jaki jest w ogóle sens istnienia tego programu?
Hubert musi przecież coś prowadzić.viper pisze:Jaki jest w ogóle sens istnienia tego programu?
STANOWCZE "NIE" LISIEJ PROPAGANDZIE!
No i wszystko stało się jasne - trzecią edycję wygrał zespół Andrzeja Piasecznego.
-
- Nie ma spustu
- Ośrodek: TVP3 Warszawa
Akurat to było do przewidzenia - ten program jest z góry ustawiony a biorąc pod uwagę sporą ekspozycję Piasecznego - ostatnio dyżurnej gwiazdy TVP takiej jaką byłą Rabczewska 5 lat temu - nie jestem zaskoczony.
The Voice of Poland było o wiele lepsze
The Voice of Poland było o wiele lepsze

d. YT:bartusgo
Ciekawe, czy będzie czwarta Bitwa - przecież telewizja oszczędza.
Szanse są 50/50 ze wskazaniem na zakończenie produkcji.