Twórca tej reklamówki naoglądał sie Raportu mniejszości albo CSI.

http://www.youtube.com/watch?v=gVwin0lkbCE
Tak? Zobaczymy, czy będziesz dobrym źródłem informacji...cmabb pisze:Już jutro tak jak mi mówił znajomy zmiany na www.tvp.info
Mają się pojawić nowe elementy, być może lekko zmodyfikują kolorystykę.
No i jest :-) Nowa platforma do kontaktów z widzamijanekpogwad pisze:Tak? Zobaczymy, czy będziesz dobrym źródłem informacji...cmabb pisze:Już jutro tak jak mi mówił znajomy zmiany na www.tvp.info
Mają się pojawić nowe elementy, być może lekko zmodyfikują kolorystykę.
Do moderatorów: zmieńcie tytuł tego tematu na www.tvp.info
Uruchomił adres news@polsat.com.pl, na który widzowie mogą przesyłać wiadomości, propozycje materiałów itp.zielarz155 pisze:Ciekawe co na to Polsat News
I funkcjonuje to już jakiś czasAma18 pisze:Uruchomił adres news@polsat.com.pl, na który widzowie mogą przesyłać wiadomości, propozycje materiałów itp.zielarz155 pisze:Ciekawe co na to Polsat News
Ło cholora! To czemu my jeszcze żyjemy?michal pisze:W sierpniu w Warszawie były straszne mrozy. -999 stopni Celsjusza, czyli mniej niż zero absolutne ! Ciśnienie też zabójczo niskie
Zrzut wykonany 22 sierpnia:
Obrazek
Ja nie mam takiego komunikatu, ani w domu, ani w pracy. Oglądam programy jak dotychczas.janekpogwad pisze:Odkąd zaczęła się Olimpiada w Vancouver (może parę dni wcześniej), nie można za darmo oglądać materiałów na stronach TVP.PL i TVP.INFO - trzeba wnieść "opłatę techniczną". Najgorsze jest to, że taki komunikat pojawia się zawsze, niezależnie od kraju, w którym się obecnie przebywa. Jeszcze gorsze może okazać się zdanie: "(...) lub 120 złotych za dostęp na rok (...)". Czyżby to oznaczało koniec oglądania za darmo poprzednich wydań Wiadomości czy Panoramy na zawsze? Straszne.