Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Mundurki Danuty Holeckiej
Mundurki Danuty Holeckiej
Witam to moj pierwszy wpis na forum chcialbym zeby pisano tu w jakim mundurkach
Danusia wam sie podoba a w jakich nie

No to ja zaczn? np. podoba mi sie wtym swoim światecznym

Poza tym jeszcze w tych mi się podoba ;D

Zdecydowanie nie podoba mi się w tym w niebieską krat?

W ogóle Dance jest ?adnie w czerni a jesli biel to tylko z dodatkami tak jak jest s?awny Wiadomosciowy Tennis

^@^

- doktorfaustus1
- Przyjaciel
Danuta Holecka była wczoraj w swoim brązowym mundurku z Wiadomości. Jak dobrze, że przynajmniej prezenterki Kuriera neie musza ubierać się w czarne mudnurki. Taki wymóg jest już w Wiadomościach, co by dewoty i bracia Gąsiorki nie rumieniły się za bardzo...
http://www.facebook.pl/glutaminiansodu" target="_blank
- TinkiWinki
- Przyjaciel
ʎuuɥoɾ s,ǝɹǝɥ
Jestem osobom żartobliwom ... a co do kobiet i mężczyzn ... ja lubię po prostu ludzi. A to że żartuję to po prostu dlatego żebyśmy wszyscy smutni nie chodzili ...
Jestem osobom żartobliwom ... a co do kobiet i mężczyzn ... ja lubię po prostu ludzi. A to że żartuję to po prostu dlatego żebyśmy wszyscy smutni nie chodzili ...
- TinkiWinki
- Przyjaciel
ʎuuɥoɾ s,ǝɹǝɥ