Fajnie się prezentuje tylko dlaczego tak na czarno?
ʎuuɥoɾ s,ǝɹǝɥ Jestem osobom żartobliwom ... a co do kobiet i mężczyzn ... ja lubię po prostu ludzi. A to że żartuję to po prostu dlatego żebyśmy wszyscy smutni nie chodzili ...
ʎuuɥoɾ s,ǝɹǝɥ Jestem osobom żartobliwom ... a co do kobiet i mężczyzn ... ja lubię po prostu ludzi. A to że żartuję to po prostu dlatego żebyśmy wszyscy smutni nie chodzili ...
A wczoraj Drapałka miała relację ze Szwecji, a dokładniej z Laponii, gdzie odbywały się MŚ w Piłce Nożnej państw których, tak naprawdę nie ma A żeby było śmieszniej, to tam cały dzień jest słońce. Nawet po północy
Czyżby Paulinka miała w młodości epizodzik w reklamie? :> Taka jakaś pani podobna
Reklama ma już co najmniej kilka latek.
W ostatnich dniach chyba w Teleexpressie była wspomniana osoba Pauliny Guzik, która pomaga kręcić jakiś film dokumentalny choremu chłopcu. Z tego mają być chyba jakieś pieniądze dla niego, ale nie kojarzę już szczegółów. Podejrzewam, że wkrótce pani Paulina ponownie będzie pracownicą TVP.