Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Waldemar Milewicz
- TinkiWinki
- Przyjaciel

Wyszyńska się mocno wzruszyła. Ale z tym że zawsze będziemy pamiętać to przesadziła. Za rok będzie piata rocznica i tyle. Później już będzie to tylko kolejne wydarzenie w kalendarium
http://www.zshare.net/video/117152508b6eba6f/
To puste studio oczywiście zerżnęli z pionierskich Faktów

ʎuuɥoɾ s,ǝɹǝɥ
Jestem osobom żartobliwom ... a co do kobiet i mężczyzn ... ja lubię po prostu ludzi. A to że żartuję to po prostu dlatego żebyśmy wszyscy smutni nie chodzili ...
Jestem osobom żartobliwom ... a co do kobiet i mężczyzn ... ja lubię po prostu ludzi. A to że żartuję to po prostu dlatego żebyśmy wszyscy smutni nie chodzili ...
-
- Niezły jeden
fakt, zerżnęli z Faktów, natomiast w Faktach sensowne było zrobienie pustego studia, i pokazanie biurka z pustym fotelem, bo Pan Marcin Pawłowski prowadził Fakty. Zaś w Wiadmościach nie wiem co miało symbolizować puste studio. Pan Waldemar Milewicz był zagranicznym korespondentem. Może nagrobek, może kamera i szczotka? Ale puste studio
![cwaniak :]](./images/smilies/koles.gif)
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
Kiedyś czytał również soniesienia ze świata - jeszcze przed 1989 r. Był równiez komentatorem. Ale fakt - to zerżnięty pomysł.
http://www.facebook.pl/glutaminiansodu" target="_blank
- janekpogwad
- Administrator
- Ośrodek: TVP3 Kraków
- Kontakt:
Re: Waldemar Milewicz
Dziś mija 11 lat od tragicznego poranka, kiedy jak grom z jasnego nieba przybyła informacja o śmierci Waldemara Milewicza i montażysty Mounira Bouamrane'a.
Tego dnia skończyło się w Polsce prawdziwe dziennikarstwo wojenne. Godnego następcy wciąż nie widać...
Tego dnia skończyło się w Polsce prawdziwe dziennikarstwo wojenne. Godnego następcy wciąż nie widać...
Minęło 13 lat. Wspomnienie Milewicza było dzisiaj na koniec programu "Extra Świat".
STANOWCZE "NIE" LISIEJ PROPAGANDZIE!
-
- Chipsy przyszły
Milewicz jest z mojego miasta, tu się urodził.
Dziwny jest ten świat", jeździł tam gdzie niemożliwe, docierał w miejsca gdzie nie był nikt, nie udało się śmierci przechytrzyć.
Dziwny jest ten świat", jeździł tam gdzie niemożliwe, docierał w miejsca gdzie nie był nikt, nie udało się śmierci przechytrzyć.