Możecie mi nie uwierzyć, ale poniżej wymienione zdania są prawdziwe
*Danuta Holecka głosowała na PiS, Lech Kaczyńskiego i Kazia Marcinkiewicza w ostatnich wyborach.
*W rzeczywistości wygłada znacznie gorzej niż w TV(odnosi się to także do Macieja Orłosia)
*Bliźniaki są jak dwie krople wody i tak samo się ubierają(m.in. do szkoły)
Więcej informacji moe podać na privie.
Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Danuta Holecka - nieznana strona
Wcale mnie to nie dziwi*Danuta Holecka głosowała na PiS, Lech Kaczyńskiego i Kazia Marcinkiewicza w ostatnich wyborach.

Nie zgadzam się*W rzeczywistości wygłada znacznie gorzej niż w TV(odnosi się to także do Macieja Orłosia)

Ano podobni są faktycznie*Bliźniaki są jak dwie krople wody i tak samo się ubierają(m.in. do szkoły)

^@^

- doktorfaustus1
- Przyjaciel
Widzę ją ok. 4-5 razu w tygodniu z odległości 2-3 metrów więc jestem w stanie sie wypowiedzieć na ten temat. Natomiast męża widzę 5 razy w tygodniu a "dzieciaki" w dni powszednie 7 godzin.Ania pisze:Nie zgadzam się*W rzeczywistości wygłada znacznie gorzej niż w TV(odnosi się to także do Macieja Orłosia)według mnie wyglądała bardzo ładnie kiedy ją widziałam. Faktycznie inaczej niż w TV ale ładnie.
Tak, Stefek jest o dwa kilogramy grubszyAnia pisze:Ano podobni są faktycznie*Bliźniaki są jak dwie krople wody i tak samo się ubierają(m.in. do szkoły)ale ona na pewno nie ma problemu z rozróżnianiem

Ania pisze:Wcale mnie to nie dziwi*Danuta Holecka głosowała na PiS, Lech Kaczyńskiego i Kazia Marcinkiewicza w ostatnich wyborach.w sumie to dośc jednoznacznie wynika z obserwacji na wizji
Znając z widzenia jej "dzieciaki" i wiedząc jak się wypowiadają na temat PiS(mogę zacytować ich wypowiedzi), Kaczek, KM itd. A chyba potomstwo wradza się w rodziców, czyż nie?doktorfaustus1 pisze:A skąd Ty możesz wiedzieć na kogo głosowała DH w ostatnich wyborach? wszedłeś z nią do kabiny? A może sprawdzałeś odciski palców na kartach do głosowania?
Ps: Jak ktoś chce to mogę podać numer do Stefka

Zaręczam Ci że również widziałam z bardzo bliskiej odległości zarówno ją jak i jej męża i dzieciWidzę ją ok. 4-5 razu w tygodniu z odległości 2-3 metrów więc jestem w stanie sie wypowiedzieć na ten temat.

I wyglądała ładnie :-)
Heh no to ze głosowała na PiS to jej prywatna sprawa choć mnie nie dziwi. Bo widać po serwisach komu kibicuje

^@^

I bardzo dobrze jej to idzie. IMHO lepiej niż PietrasikowiNie wiem czy taka nieznana strona, ale z pewnością nowa. Danka prowadzi dziś program ''Minęła 20'' w TVP Info.
![cwaniak :]](./images/smilies/koles.gif)
Capsy DH, m.in. z właśnie tego programu