Ps. Ja się tam rejestrowałem specjalnie jako setny użytkownik
Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na serwerze "Forum Media2" na Discordzie, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Oficjalne forum TVP
Re: Oficjalne forum TVP
Boty są od dawna, wiele działów nie jest popularnych, lecz nie ma się temu co dziwić, bo mnóstwo programów zakończyło emisję. Ale są też takie działy które dobrze sobie radzą i skupiają fanów. Chodzi mi głównie o aktualnie nadawane seriale - NDINZ, Ojciec Mateusz czy Komisarz Alex.
Ale ArO i doktorfaustus1 mają jeszcze dłuższy staż.
STANOWCZE "NIE" LISIEJ PROPAGANDZIE!
-
BW134
- Coś z niego/niej będzie
- Ośrodek: TVP3 Katowice
Re: Oficjalne forum TVP
Ale forum i tak powinno zostać wkrótce zamknięte.
Mamy Facebook, mamy Twitter, mamy inne portaly, które są lepsze od forów.
Odświeżam ponownie
Na forum się nowe działy pojawiły chyba. Między innymi z TVP Seriale, TVP Rozrywki i TVP ABC, a także w forach "Nasze serwisy", np. Paranienormalni Tonight czy O mnie się nie martw
Na dole od dłuższego czasu (chyba od 2008) cały czas tylko 8 stacji, do tego ze starymi logami (TVP Sport uaktualnił swoje już dwa razy, TVP Kultura też zmodyfikował logo w tym roku).
Mamy Facebook, mamy Twitter, mamy inne portaly, które są lepsze od forów.
Odświeżam ponownie
Na forum się nowe działy pojawiły chyba. Między innymi z TVP Seriale, TVP Rozrywki i TVP ABC, a także w forach "Nasze serwisy", np. Paranienormalni Tonight czy O mnie się nie martw
Na dole od dłuższego czasu (chyba od 2008) cały czas tylko 8 stacji, do tego ze starymi logami (TVP Sport uaktualnił swoje już dwa razy, TVP Kultura też zmodyfikował logo w tym roku).