Patrycja Redo
Grzegorz Kajdanowicz
Grzegorz Chlasta
Karol Małcużyński
EDIT: Adriana Niecko
Katarzyna Trzaskalska
Iwona Schymalla
Andrzej Turski
Adrian Klarenbach
P.S. Czy ktoś pamięta, dlaczego Grzegorz Kajdanowicz ostatecznie pozostał w TVN?
Po komunikacie centrum prasowego, że przejdą z Kunicą do Telewizji Polskiej, po kilku dniach pojawił się dopisek, że Kajdanowicz jednak nie podpisał umowy z TVP. Pewnie w międzyczasie TVN podbił stawkę ($).Le Journal pisze:P.S. Czy ktoś pamięta, dlaczego Grzegorz Kajdanowicz ostatecznie pozostał w TVN?
Wydaje mi się, że nie było żadnego oficjalnego materiału na ten temat, a jedynie plotki (także tu na forum), które miały jakiś tam stopień prawdopodobieństwa, bo w końcu wcześniej Karnowski Trzaskalską za sobą targał i ustawiał na główną gwiazdę.Le Journal pisze:Przy okazji przypomniało mi się, że za rządów Jacka Karnowskiego,miała prowadzić Katarzyna Trzaskalska.
Dokładnie było tak, że Kajdanowicz poczuł się urażony słowami Grzywczewskiego, że Kajdan sam prosił o pracę w TVP. W czasie gdy miał podpisywać umowę z TVP na jego miejsce wskoczył Piotr Marciniak, a po ekspresowym powrocie Kajdana do Faktów obaj na zmianę prowadzili weekendowe Fakty.michal pisze:Po komunikacie centrum prasowego, że przejdą z Kunicą do Telewizji Polskiej, po kilku dniach pojawił się dopisek, że Kajdanowicz jednak nie podpisał umowy z TVP. Pewnie w międzyczasie TVN podbił stawkę ($).
Szkoda, ze nie ma zadnych nagran. Nie kojarze jej zupelnie, zapewne bylem wtedy w szkoleLe Journal pisze:Z poniższego linku można się dowiedzieć, że Ewa Siwicka prowadziła porannew 1994 r.
Ma, ujawnił to kilka dni temu Piotr Jaźwiński, już po wyrzuceniu. "Moje @WiadomosciTVP . Tego nie odbierze mi nikt." - napisał.michal pisze:Podejrzewam, ze TVP nadal ma te bazę, choć może przerzucona do jakiejś nowszej wersji) do wykorzystywania na swoje potrzeby.