Uwaga - gościem dzisiejszego Raportu o godzinie 15:00 będzie Małgorzata Żochowska

Parę capsów
![cwaniak :]](./images/smilies/koles.gif)
bezsz[n]w[/b]owej - od szewMS-WDC pisze:wyświetlają na ścianie bezszfowej
Jeżeli Panorama również ma siedzibę na pl Powstańców, to mają też pogodowy Dwójki. Chyba że korzystają z tego samego. Poza tym został chyba jeszcze ten z Wiadomości 1997-2002 (chyba że go przebudowali na coś innego)MS-WDC pisze:Ale na Placu Powstańców musi być jakiś bluebox oprócz pogodowego jedynki.
Przed chwilą o tym było w TelekurierzeMS-WDC pisze:Dodam, że lubię ten program, jest tam dużo absurdów Polski takich jak np. dziś: Według polskiego prawa matka pewnego dziecka porwała je, a tak naprawdę uciekła od męża - Australijczyka, który namawiał ją do zostania w krainie kangurów, m.in. przez bicie - ale takie, którego na obdukcji by nie zauważono.
Hehezielarz155 pisze:Przed chwilą o tym było w Telekurierze
To było studio A, czyli studio Wiadomości i Teleexpressu. Nie ma tam blueboxa, prawda?Poza tym został chyba jeszcze ten z Wiadomości 1997-2002
Pogoda po panoramie była chyba nadawana za pomocą ściany bezszwowej podobnie jak w TVP Info, obecnie rzeczywiście jest z blueboksa, ale może nadają ją ze studia Wiadomości.zielarz155 pisze:Jeżeli Panorama również ma siedzibę na pl Powstańców, to mają też pogodowy Dwójki.
Kilka dni temu wstawiałem zdjęcia z Pogody z Aleksandrą Kostka i nie wyglądało to na Bluebox, tylko na sprzed ekranu.Kpc21 pisze:Pogoda po panoramie była chyba nadawana za pomocą ściany bezszwowej podobnie jak w TVP Info, obecnie rzeczywiście jest z blueboksa, ale może nadają ją ze studia Wiadomości.zielarz155 pisze:Jeżeli Panorama również ma siedzibę na pl Powstańców, to mają też pogodowy Dwójki.
Zdjęcia z Aleksandrą Kostką są sprzed zmianą scenografii. Po zmianie z ciekawości obejrzałem Pogodę po Panoramie i stwierdziłem że to bluebox. Na ścianie bezszwowej są takie czarne kreski, co nasuwa wątpliwość, czy ona w ogóle jest bezszwowa. Poza tym nie widać scenografii TVP Info (chyba że masz na myśli ścianę za prezenterem Panoramy).michal pisze:Kilka dni temu wstawiałem zdjęcia z Pogody z Aleksandrą Kostka i nie wyglądało to na Bluebox, tylko na sprzed ekranu.Kpc21 pisze:Pogoda po panoramie była chyba nadawana za pomocą ściany bezszwowej podobnie jak w TVP Info, obecnie rzeczywiście jest z blueboksa, ale może nadają ją ze studia Wiadomości.zielarz155 pisze:Jeżeli Panorama również ma siedzibę na pl Powstańców, to mają też pogodowy Dwójki.