Przycięte włoski też zwracają uwagę widza

Tak tylko więcej takich sporadycznych akcji to zaliczała będąc reporterką niż prezenterką, a od powrotu Magda bywała tylko w DnŻ. I to wielka strata bo była tam mocnym ogniwem, a nieliczne rozmowy z gośćmi były bardzo dobre: rzeczowe i z pazuremzizu pisze:Tylko czytac? Najpierw musiała sobie ten tekst przygotować, żeby potem tylko czytać. A poza tym jak miała często rozmowy z goścmi w studio, albo spontaniczne łączenia na żywo to czytała, ale sobie z głowy.
Byłoby nieźle. O ile dobrze znam Magdę z DnŻ to poradziłaby sobie z tym wyzwaniemTinkiWinki pisze:Napisali że będzie prezenterką i wydawcąTak napisali bo coś musieli
A co będzie to zobaczymy. PN będzie musiał mieć jakiś odpowiednik Magazynu 24 godziny i tam może znaleźć swoje miejsce
Gadać to potrafi, pokazywała to w Sejmie
![]()
Tak TW! Myślę, że rozszyfrowałeś całą zagadkę to musiało o to chodzić. A może Magda jest persona non grata? Przyznała się w końcu w Mieście Kobiet, że jak była w ciąży to w pracy była okropna dla kolegówTinkiWinki pisze:A może odeszła bo nie chciała pracować z mężem w jednej firmie?Ani poflirtować z kolegami ani nic
Mąż też zły bo nawet podszczypywać koleżanek nie może bo zaraz życzliwi doniosą
No tak jest niestetyTinkiWinki pisze:Aha, zaciekawił mnie ten okres przerwy, zakazu pracy u konkurencji. Pół rokuTo już lepiej cyrograf z diabłem podpisać niż z TVN24
No Durczok nie od razu zaczął prowadzić Fakty.TinkiWinki pisze:Może ktoś wie czy w TVP lub Polsacie też maja takie obostrzenia?