A, kiedy byłeś w SPA, to nie widziałeś tam przypadkiem Agaty :> Eeee, ona miała dzisiaj tylko zielony golfTinkiWinki pisze:No właśnie przez nie zzieleniałem :X

Miało być miłe słowo, a nie miłe i bardzo ładne zdjęcia :> Czy ty nie wyżyłbyś bez wyciągania z netu prywatnych zdjęć Agaty :>TinkiWinki pisze:Proszę bardzoTak sobie przeglądam nasza-klasa.pl ...
TinkiWinki pisze:Słodkie dzieckoJuż w przedszkolu królowała
![]()
Trzeba myśleć perspektywicznie

Może chce się w ten sposób kontaktować z fanami?TinkiWinki pisze:Przez długi czas nie ujawniała się a teraz takie fotki daje publicznie i nawet wieku nie ukrywa

[hide]Kiedyś jeszcze na coś takiego natrafiłem

[/hide]
To z Pacykarni

Czy to zdjęcie to dzieło, które w wielkim salonie będzie wisiało oprawione w wielką ramę obok przodków Agaty?

Odpoczęła sobie te kilka dni i do robotyTinkiWinki pisze:Pewnie jak jej nie było robiła materiały na święta, na zapas. Coby później mieć choć troszku wolnego

Specjalnie dla Agaty, nastawiłam sobie wczoraj budzik

Nie tylko nagadała się Agata, ale też nałaziła się sporo..... a dużo jednak by opisywać - to znaczy ja nie mam czasu

Jak dla mnie ,,Schengenowa" Agata była wyborna

A niektórzy to nawet sądzą po slowach Kacpra Kaliszewskiego, który chciał namówić Agatę, by przywiozła karpia do Warszawy, że jutro właśnie Agata będzie w Warszawie

Mnie jakoś trudno to sobie wyobrazić