Dopiero niedawno przełączyłem na TVN24

Ja odnoszę inne wrażenie, Brygida to bardzo kompetentna i ciepła osoba.And pisze:O matko, jak ja jej nie znoszę![]()
![]()
![]()
Jak tak na nią patrzę, to z jej oczu aż bije fałsz, obłuda i złośliwość![]()
Nie zajmuje się tylko tematami religijnymi, bo również polityką (nadaje często z Sejmu) i tematami społecznymi. A czy skreśliłbyś jako dziennikarki również Kasię Kolendę- Zaleską, Aleksandrę Bajkę i Renatę Kijowską, skoro one też zajmuja się tematami religijnymi? Czy Twoim zdaniem w prywatnej stacji nie można poruszać tematów religijnych w ogóle?And pisze: A poza tym zajmuje się wyłącznie tematami religijnymi, rozmowami z księżmi itp., co w moich oczach skreśla ją jako dziennikarkę (przynajmniej telewizji informacyjnej, bo do tv trwam by pasowała).
No ale Kolenda Zaleska przecież głównie jest reporterką politycznąA czy skreśliłbyś jako dziennikarki również Kasię Kolendę- Zaleską, Aleksandrę Bajkę i Renatę Kijowską, skoro one też zajmuja się tematami religijnymi? Czy Twoim zdaniem w prywatnej stacji nie można poruszać tematów religijnych w ogóle?
Oj, Kijowska często podejmuje tematy związane z wiarą, kościołem (ostatnio np z księżmi powiązanymi z SB) - to żadna nowość.. Bajka tematykę religii ma bardzo dobrze opanowaną, w RMFie była przecież korespondentką w RzymieAnia pisze: Kolenda Zaleska przecież głównie jest reporterką politycznączasem tylko jakiś księżulo jej wpadne w łapki
ale faktem jest ze zawsze ona...
Bajki nie znam a Kijowska![]()
przecież ona robi tematy społeczne :> w dodatku z okolick Krakó Zakopany gdzie ona i księża