Małgorzata Serafin
Sylwia Gołembiewska
Karolina Kawska
Marta Walerzak
Monika Podyma
Tak prezentuje się przyszłość polskiego dziennikarstwa

Chyba z Ciebie ściągnę i założę wątek moim ulubionym panom, z ulubionego Puls RaportuTinkiWinki pisze:Moje ulubione blondynki, w ulubionym programie, w ulubionej stacji
Taaak, w telewizji prezencja jest najważniejszaTa po prawej ma drobne kłopoty z czytaniem ale co tam, to nie radio
A co powiesz o jej głosie?Jaka ona niewinnaPewnie prywatnie nieźle szaleje
Tylko kto będzie tam pisał? Bo ja na pewno nieDżasta pisze:Chyba z Ciebie ściągnę i założę wątek moim ulubionym panom, z ulubionego Puls Raportu![]()
A wiesz że nie zwróciłem na to uwagi? Ale chyba całkiem przyjemny. I potrafi czytaćDżasta pisze:A co powiesz o jej głosie?
To może chociaż capsy będziesz zapodawał, bo moja capsiarka nie jest chętna do współpracy? A dyskutanci z pewnością się znajdą, gdyż panowie są bardzo zachwycającyTinkiWinki pisze:Tylko kto będzie tam pisał? Bo ja na pewno nieDżasta pisze:Chyba z Ciebie ściągnę i założę wątek moim ulubionym panom, z ulubionego Puls Raportu![]()
Nazwałabym go raczej specyficznymTinkiWinki pisze:A wiesz że nie zwróciłem na to uwagi? Ale chyba całkiem przyjemny.Dżasta pisze:A co powiesz o jej głosie?
W dzisiejszych czasach to ewenementTinkiWinki pisze: I potrafi czytać
:> Czy to ta sama niewiasta, która na zakończenie jednego serwisu w ss zapraszała na dzień dobry tvn?TinkiWinki pisze:W przeciwieństwie do innej pani
KatarzynaRomanowskamięłajedynasta .... tak mniej więcej zaczyna serwisy pani na Suseprstacji. Mała próbka jej możliwości lektorskich
http://katarzyna.romanowska.patrz.pl
Wydaje mi się że czyta całkiem przyzwoicie, tak na poziomie klasy podstawowej. Czasem przechodzi sama siebie. Powinna sobie przed serwisem stawiać kreski gdzie robić przerwy i jak akcentować.
Się nie przejmuj, jak dostanie kolejną wypłatę to zrobi sobie radosneTinkiWinki pisze:[A ta pani się odmieniła. Pewnie dostała wypłatę to poszła do fryzjera
Z wyglądu fajna babiczka tylko usta ma takie jakieś smutne
Na mnie nie licz. Sprzęt mi ostatnio nawalaDżasta pisze: To może chociaż capsy będziesz zapodawał, bo moja capsiarka nie jest chętna do współpracy?
Głos Gajewskiej, tak chyba się zwie, akurat mi sie podobaDżasta pisze:Nazwałabym go raczej specyficznym![]()
MożliweDżasta pisze: :> Czy to ta sama niewiasta, która na zakończenie jednego serwisu w ss zapraszała na dzień dobry tvn?![]()
Oj w Superstacji tyle nie płacą aby na widok sumy jaka wpłynęła na jej konto usta jej sie uśmiechnęłyDżasta pisze: Się nie przejmuj, jak dostanie kolejną wypłatę to zrobi sobie radosne
Trochę już mnie znasz i chyba zdążyłeś obczaić, że nie ze mną takie numeryTinkiWinki pisze: Na mnie nie licz. Sprzęt mi ostatnio nawalaMoże sama naucz sie robić capsy?
To nie jest trudne. Średniointeligentny człowiek to opanuje
Taaaak, Gajewska. Pierwszy raz, kiedy słyszałam jak się przedstawiała, trochę inaczej jej nazwisko zrozumiałamGłos Gajewskiej, tak chyba się zwie, akurat mi sie podoba
Odszukałam, specjalnie dla Ciebie tę wpadkęTinkiWinki pisze:MożliweDżasta pisze: :> Czy to ta sama niewiasta, która na zakończenie jednego serwisu w ss zapraszała na dzień dobry tvn?![]()
Ona jest tam od początku a zrobiła zero postępów. Powiedziałbym że nawet zrobiła krok wstecz do tyłu
Się zapytaj, może kto życzliwy Ci odpowieOj w Superstacji tyle nie płacą aby na widok sumy jaka wpłynęła na jej konto usta jej sie uśmiechnęłyKiedyś jakieś dziewcze, które prowadzi program od 10 do 15 cos tam przebąkiwało o zarobkach i wywnioskowałem że może zarabiać ok. 3000 zł. To ciekawe ile zarabiają w TVN?
Sporo tych dziewczątek. Więcej niż w tvn24 :> TW a nie wiesz co robiła dziś w SS, w popołudniowym paśmie była posłanka, Sandra Lewandowska? Pewności nie mam, ale chyba współprowadziła Tea Time?Jakieś inne, bliżej nieokreślone dziewczę
Ale sie dla mnie poświęcasz i staraszDżasta pisze:Odszukałam, specjalnie dla Ciebie tę wpadkę![]()
Dżasta pisze:Miałam przyjemność słyszeć i widzieć tę damę dzisiaj w akcji. Do dziś myślałam, że przesadzasz, ale teraz sama mogę stwierdzić, że niewiarygodna jest![]()
W innym wątku napisałem że od jakiegoś czasu zapraszają do współprowadzenia polityków. Jeszcze trochę a politycy będą sobie sami przychodzić do SS, pogadają do kamery i pójdą sobie. Żaden moderator nie będzie im potrzebnyDżasta pisze:Sporo tych dziewczątek. Więcej niż w tvn24 :> TW a nie wiesz co robiła dziś w SS, w popołudniowym paśmie była posłanka, Sandra Lewandowska? Pewności nie mam, ale chyba współprowadziła Tea Time?
Bo dla Ciebie wartoTinkiWinki pisze: Ale sie dla mnie poświęcasz i starasz
Zgodnie z powiedzeniem: Nie ważne co, najważniejsze, że w ogóle mówiąMyslę że to wrodzony talent
Szefowie tak zacnej telewizji też to dostrzegli i nie mogli pozwolić by się zmarnował
To m. in. dzięki niej są częstymi gośćmi w Łapu-Capu
No i się wydało, że nie zaglądam do innych wątków, ale to dlatego, że za wolno czytam i czasu mi brakujeW innym wątku napisałem że od jakiegoś czasu zapraszają do współprowadzenia polityków.
Lewandowska nie miała za dużo do powiedzeniaJeszcze trochę a politycy będą sobie sami przychodzić do SS, pogadają do kamery i pójdą sobie. Żaden moderator nie będzie im potrzebny
Nie warto, nie warto.Dżasta pisze:Bo dla Ciebie warto![]()
W ich przypadku to raczej - Nie ważne że śmieją się z Ciebie, ważne że się śmiejąDżasta pisze: Zgodnie z powiedzeniem: Nie ważne co, najważniejsze, że w ogóle mówią![]()
Czasami mnie przerażaszTinkiWinki pisze:Nie warto, nie warto.Dżasta pisze:Bo dla Ciebie warto![]()
Taaak, zdecydowanie lepiej to ująłeśTinkiWinki pisze:W ich przypadku to raczej - Nie ważne że śmieją się z Ciebie, ważne że się śmiejąDżasta pisze: Zgodnie z powiedzeniem: Nie ważne co, najważniejsze, że w ogóle mówią![]()
Najwyraźniej w takiej właśnie fryzurze czuje się dobrzeTinkiWinki pisze:Myślę że gdyby odwiedziła lepszego fryzjera mogłaby wyglądać lepiej.
To taka modaTinkiWinki pisze:[Czy ona przypadkiem nie przypaliła sobie włosów prostownicą? Jakieś takie brązowe z jednej strony