http://telegazeta.patrz.pl
Czy ktoś wiem czy są jakieś dane nt. oglądalności TG? Ta forma przekazu informacju juz chyba chyli się ku upadkowi. Teraz rządzi internet.
Bardzo fajny filmik. Dzięki. A jaka muzykaTinkiWinki pisze:PKF 03/1989
Też mi się tak wydaje, ale jednak nadal od czasu do czasu korzystam. Co do oglądalności to teraz jest często emitowany w telewizji nowy zwiastun promujący Telegazetę z marcinem Kurzajewskim i on chyba mówi coś takiego, że 4 miliony uzytkowników dziennie...TinkiWinki pisze:Czy ktoś wiem czy są jakieś dane nt. oglądalności TG? Ta forma przekazu informacju juz chyba chyli się ku upadkowi. Teraz rządzi internet.
Co to były za strony? Nie pamiętam tego.Kpc21 pisze:Przejściowo na belkach była reklama stron TG dotyczących Sylwestra
Ja nic takiego nie pamiętam.michal pisze:Informacje na tej belce najczęściej zmienia TVN
Polsat to zmienił jakieś 2 lata temu. Wiem, że to jest od dawna i zmałpoawane od TVNKpc21 pisze:TV4 i Polsat też jeszcze chyba w tym roku miały tam wpisane "Gazeta TV Polsat" i "Gazeta TV4", dopiero chyba jakoś w wakacje albo wcześniej zmienili to na "Witamy w Polsacie" i "Witamy w TV4"
Obecnie małymi literami i przesunięty jest w lewo, ale wcześniej był wyśrodkowany, "Witamy" było wielką literą na początku i tak samo nazwa stacji TVN, tylko, że wszystkie litery.Kpc21 pisze:TVN miał odkąd pamiętam "witamy w tvn", oczywiście pisane małymi literami (w końcu to TVN).
A jeszcze wcześniej było "Telegazeta TG1" i "Telegazeta TG2". Jedynka miała kolor niebieski, a dwójka kolor żółty.Kpc21 pisze:Co do TVP1 i TVP2 to wcześniej tam było "*** Telegazeta TVP1 ***",potem zrezygnowali z gwiazdek na końcu i zostawili tylko na początku.