A oto niespodzianka
e-press
E-WYDANIE
Czym jest e-wydanie miesięcznika "Press"?
Magazyn "Press" w cyfrowym formacie to ten sam magazyn, który znasz obecnie w wersji papierowej: ma takie same wygląd i zawartość redakcyjną jak jego drukowany odpowiednik. Każde wydanie magazynu jest zapisywane na Twoim komputerze w folderze Moje Dokumenty>Moje Magazyny, tak byś mógł je czytać nawet nie będąc podłączonym do Internetu. Aby go przeczytać, musisz zarejestrować się oraz pobrać darmową przeglądarkę Zinio Reader. Po prostu zamów próbne wydanie, a my pomożemy Ci w przejściu przez cały proces. Format cyfrowy zapewnia uczucie czytania jak w wersji papierowej, ale z wieloma dodatkowymi zaletami, osiągalnymi jedynie dla mediów elektronicznych, w tym m.in.:
1.Automatyczną dostawę każdego egzemplarza "Press" prosto na Twój komputer poprzez Internet, często zanim dostałbyś go zwykłą pocztą.
2.Możliwość czytania magazynu w każdym miejscu i o każdej porze, nawet będąc offline.
3.Hiperlinki w spisie treści przenoszące Cię automatycznie do interesującego działu, tematu lub artykułu.
4.Linki do stron reklamowych i dodatkowego materiału redakcyjnego.
5.Wyszukiwarkę pomagającą znaleźć słowo w zaledwie kilka sekund.
6.Opcję zaznaczania tekstu i sporządzania notatek na stronach magazynu.
7.Ekologiczną Bibliotekę, co pozwala kolekcjonować numery archiwalne bez zajmowania miejsca, a co najważniejsze - nie przyczyniające się do degradacji środowiska naturalnego. Poza tym numery archiwalne możesz łatwo odszukać i posegregować, korzystając z wewnętrznej Biblioteki i Wyszukiwarki.
Press
Ja już pobieram włąsnie darmowe wydanie

zobaczymy co to jest warte... w soomie lipa bo płacisz za 1 nr 11 zeta i zostajesz bez płyty