Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl

Nadawanie 24 godzinne w TVP

Rozmowy dotyczące kanałów Telewizji Polskiej i ich pozycji programowych.
Awatar użytkownika
Ania
Przyjaciel
Posty: 5544
Rejestracja: (sob) 26 lut 2005, 14:53
Lokalizacja: Roswell :)
Kontakt:

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#16

Post autor: Ania » (czw) 21 cze 2007, 22:46

Ale dlaczego nielegalnie ??? No halo przecież chyba wiadomo że ta telewizja jest dla osób z poza Polski !!!!!!!!!

Poza tym tutja tez ludzie nie płacą :]
^@^
Obrazek

jacek
Chipsy przyszły
Posty: 16
Rejestracja: (ndz) 22 kwie 2007, 5:53

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#17

Post autor: jacek » (ndz) 24 cze 2007, 3:26

Oczywiscie.Wszystko legalnie!Wejdz na www.seeyourtv.com
jacek

jacek
Chipsy przyszły
Posty: 16
Rejestracja: (ndz) 22 kwie 2007, 5:53

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#18

Post autor: jacek » (ndz) 24 cze 2007, 3:29

Panowie! SLINGBOX JEST calkowicie L E G A L NY !!!!!!!!!!!!!! W USA i na calym swiecie .Poczytajcie cos wiecej.
Poza tym poczytajcie na wspomnianej stronie o legalnosci i nie udajcie ze nie wiecie o tym
Ogladam tvp1,tvp2 LEGALNIE !!!!!
jacek

jacek
Chipsy przyszły
Posty: 16
Rejestracja: (ndz) 22 kwie 2007, 5:53

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#19

Post autor: jacek » (ndz) 24 cze 2007, 3:32

Nie jestem pewny czy Ty placisz bo szlyszalem ze wiekszosc ludzi w Polsce nie placi abonamentu.Ja zaplacilem $7.35.Wiec nie rob ze mnie idioty!!!!!
jacek

jacek
Chipsy przyszły
Posty: 16
Rejestracja: (ndz) 22 kwie 2007, 5:53

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#20

Post autor: jacek » (ndz) 24 cze 2007, 14:39

Porozmawiaj z dobbrymi prawnikami a przekonasz sie ze nie masz racji.
Po prostu twoje zdanie
jacek

Awatar użytkownika
Ania
Przyjaciel
Posty: 5544
Rejestracja: (sob) 26 lut 2005, 14:53
Lokalizacja: Roswell :)
Kontakt:

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#21

Post autor: Ania » (ndz) 24 cze 2007, 20:50

Wszystko fajnie ale: NIE PISZEMY postów jeden pod drugim - edytujemy JE

A tak pozatym to Cimoszenko mnie na prawde nie interesuje to co jest na forum ITVP ;) ani płacenie abonamentu tymbardziej...
^@^
Obrazek

jacek
Chipsy przyszły
Posty: 16
Rejestracja: (ndz) 22 kwie 2007, 5:53

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#22

Post autor: jacek » (pn) 25 cze 2007, 2:41

cimoszenko.Czy byles na web site ktora Ci polecilem????
jacek

Awatar użytkownika
macias
Coś z niego/niej będzie
Posty: 220
Rejestracja: (czw) 11 sty 2007, 13:44
Lokalizacja: 71
Kontakt:

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#23

Post autor: macias » (pn) 25 cze 2007, 9:52

jacek pisze:Nie jestem pewny czy Ty placisz bo szlyszalem ze wiekszosc ludzi w Polsce nie placi abonamentu.Ja zaplacilem $7.35.Wiec nie rob ze mnie idioty!!!!!
Nie większość, tylko jakieś 50%. :P A mi chodzi o coś zupełnie innego. Na czyje konto przelałeś 7.35$ ?

jacek
Chipsy przyszły
Posty: 16
Rejestracja: (ndz) 22 kwie 2007, 5:53

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#24

Post autor: jacek » (czw) 28 cze 2007, 14:24

Firmy a firma na konto KRRiTV
jacek

jacek
Chipsy przyszły
Posty: 16
Rejestracja: (ndz) 22 kwie 2007, 5:53

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#25

Post autor: jacek » (sob) 07 lip 2007, 0:14

A ten ciagle swoje !!!!!!!!!!!!!!
jacek

Mystifier74

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#26

Post autor: Mystifier74 » (śr) 24 paź 2007, 3:07

Chce zakupic slingbox ale nie wiem czy ten zakupiony w USA bedzie dzialac w Polsce. Czy ktos moze uzywa tutaj Slingbox w USA? Czy moze wiecie czy Slingbox PRO (ten najnowszy i najdrozszy z USA) bedzie dzialac bez problemu w Polsce abym mogl ogladac TV na moim PC w USA?
Jaki potrzeba jest internet w PL aby to wszystko dzialalo???
Moja rodzinka w PL odbiera TV za pomoca kablowki ktora maja podlaczona bezposrednio do TV. Bez zadnych skrzynek, dekoderow, etc. Zastanawiam sie czy kanaly jakie maja beda bez problemu odbierac na Slingbox....?
Z gory dziekuje za pomoc.
Marcin

ojej
Chipsy przyszły
Posty: 8
Rejestracja: (wt) 02 paź 2007, 16:53
Kontakt:

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#27

Post autor: ojej » (wt) 18 gru 2007, 16:49

Uważam, że pierwszym krokiem powinno być zlikwidowanie obrazu kontrolnego TVP w nocy. Zamiast mogło by być logo kanału, poniżej zegarek ("elektroniczny">. Oczywiście nie byłoby żadnego tła dźwiękowego. Teraz jest okropne piiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

mlody13
Chipsy przyszły
Posty: 34
Rejestracja: (sob) 07 kwie 2007, 22:27
Lokalizacja: Wawa

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#28

Post autor: mlody13 » (wt) 18 gru 2007, 18:48

[quote][/quote]Uważam, że pierwszym krokiem powinno być zlikwidowanie obrazu kontrolnego TVP w nocy. Zamiast mogło by być logo kanału, poniżej zegarek ("elektroniczny">. Oczywiście nie byłoby żadnego tła dźwiękowego. Teraz jest okropne piiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Niestety,ale obraz kontrolny musi być (sam nie wiem czemu po co on jest) i też nie lubie tego dźwięku.Powinni z powrotem nadawać muzykę na obrazie kontrolnym tak jak to było ponad 10 lat temu i to wtedy nadawało chyba ba planszy któryś z programów Polskiego Radia

viper
Master user
Posty: 2209
Rejestracja: (śr) 16 lis 2005, 15:33
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#29

Post autor: viper » (wt) 18 gru 2007, 19:22

Nie sądzę, żeby Jedynka i Dwójka miały w przyszłości nadawać całą dobę. Kanał TVP Info mógłby.
Telewizja publiczna jaka jest, każdy widzi...

Awatar użytkownika
michal
Administrator
Posty: 9097
Rejestracja: (sob) 26 lut 2005, 16:18
Płeć: Mężczyzna

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#30

Post autor: michal » (śr) 19 gru 2007, 7:25

mlody13 pisze:Powinni z powrotem nadawać muzykę na obrazie kontrolnym tak jak to było ponad 10 lat temu i to wtedy nadawało chyba ba planszy któryś z programów Polskiego Radia
To był Program III PR.
STANOWCZE "NIE" LISIEJ PROPAGANDZIE!

ODPOWIEDZ