Dziś coś się zawiesza, gdy chcę obejrzeć Wiadomości o 13:00. Po kilkunastu sekundach odtwarzania w playerze pojawia się plansza, którą w ogóle po raz pierwszy widzę. Na szczęście po ręcznych manipulacjach paskiem stanu udaje się obejrzeć całe wydanie.
A w serwisie nadal przed emisją te reklamy, i reklamy. W dodatku ciągle te same - PLUS GSM.
EDIT
Już wiem o co chodzi z tą planszą. Nie są to żadne problemy techniczne. To samo było w Wiadomościach o 19:30 i pewnie jest też w Teleexpressie czy Panoramie. Jest to maskownica zakładana od dzisiaj na tematy (zapowiedzi i materiały) związane z Euro 2008

Po zakończeniu jego trwania, plansza znika, a audycja normalnie leci dalej. Ciekawe czy w wersji na żądanie też tak to będzie wyglądać czy po prostu to wytną.
EDIT 2
W playerach serwisu "
na żądanie" wszystko jest tak pięknie pomontowane i powycinane, że prawie nie można poznać, że temat o euro został w ogóle wcześniej poruszony - wycięta jest informacja z forszpanów, same materiały i zapowiedzi prezenterów .
W playerach serwisu "
na żywo" natomiast tak jak pisałem jest plansza maskująca na czas ich trwania (wydanie Wiadomości o 8:00 było jeszcze normalnie). Forszpany można obejrzeć w wersji nieocenzurowanej, ale tylko przy premierowej emisji. Wiadomości o 13:00 cenzurowano już jednak od początku forszpanu. Przy kolejnych odtwarzaniach wszystkie serwisy zaczynają z takim opóźnieniem, aby nie poruszyć forszpanowego tematu z euro. O ile w przypadku Panoramy to doskonale działa, to już nie w przypadku Teleexpressu i Wiadomości, bo obcinają czołówki i powitania, a i tak w Teleexpressie zapowiedź się pojawiła.