Niech młodzi adepci dziennikarstwa na tym forum poszukają informacji o niej i umieszczą tutaj.

Czytałem, że w bezposrednim kontakcie okazała się arogancka i zarozumiałaGrzesioo pisze:Taka skromna i sympatyczna się wydaje
Niestety nie śledzę jej życiorysuGrzesioo pisze:To ona jest pani czy panna?
Owszem, z informacji na tej stronie wynika, że takMartin pisze:1. Czy była ona kiedyś prowadzącą TVP2?
Niestety nie wiem; kiedy zimą zacząłem oglądać ŁWD, już tam byłaMartin pisze:2. Od kiedy ona prowadzi Łódzkie Wiadomości Dnia?
A takze ciekawa informacja:Trzy lata temu trafiła Łódzkiego Ośrodka Telewizji
(to z sierpnia 2005, więc teraz juz będą 4 lata)
Jeszcze dorzucę tu te dwie fotki z reklamy:Praca przed kamerą i ogólnopolską publicznością nie będzie dla Lewadnowskiej żadną nowością. Doświadczenie w mediach ma już ponad 10-letnie. Zaczęła od stażu w Informacyjnej Agencji Radiowej, potem pracowała w Radiu Bełchatów i Radiu Classic. Krótko występowała nawet w"jedynce" w "Teleexspressie", a co ciekawe prowadziła też Opole w 1998 r.
Jeśli chce się którąś odmłodzić to warto napisać pannaAnd pisze:Niestety nie śledzę jej życiorysuGrzesioo pisze:To ona jest pani czy panna?To był zwrot grzecznościowy, u nas raczej się nie używa tytułu panna
Była, byłaOwszem, z informacji na tej stronie wynika, że takMartin pisze:1. Czy była ona kiedyś prowadzącą TVP2?
A ona sama w wywiadzie, który zeskanował Grzesioo mówiła w tamtym roku, że w łódzkim ośrodku jest od 2 lat.Niestety nie wiem; kiedy zimą zacząłem oglądać ŁWD, już tam byłaAle chyba dopiero później się zorientowałem, że to ta sama, co w \\'
Z informacji na tej stronie wynika jednak, że:Trzy lata temu trafiła Łódzkiego Ośrodka Telewizji
(to z sierpnia 2005, więc teraz juz będą 4 lata)
eee, nie, niech wam Saczek opowie, ze dla niego była miła, wiem, bo zreszta te mejle od Niej bylo mi dane czytac.And pisze:Czytałem, że w bezposrednim kontakcie okazała się arogancka i zarozumiałaGrzesioo pisze:Taka skromna i sympatyczna się wydajeWcale tak nie wygląda, ale kto ją tam wie... Dla mnie wydaje się bardzo sympatyczna, ale tyle razy się przekonaliśmy, że pozory mylą... Sam nie wiem...