Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Dorota Wysocką-Schnepf
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
Tonie jest tłumaczenie. Po prostu stwierdzam fakt - wolę Dorotę Wysocką. Gawrylukowej przewróciło się w głowie i po mimo, że nie zgodzę się we wszystkim z T. Lisem, który w wywiadzie dla Ropczyńskiej bardzo ją krytykował, to jednak TVP miała i ma (np w regionach) lepsze osoby niż D.G.
http://www.facebook.pl/glutaminiansodu" target="_blank
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
No i Dorota Wysocka znów musi martwić się o swój los. Szkoda - wyrobiła się i pasuje do Wiadomości.
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/artic ... prace.html

Źródło dziennik.plNa Woronicza atmosfera jest tak gęsta, że można kroić nożem. Zaczęły się wielkie roszady kadrowe - pisze "Fakt". Odkąd potwierdzono informację o przyjściu Hanny Lis i Piotra Kraśki do "Wiadomości", dotychczasowi prowadzący nie wiedzą, co się z nimi stanie. Swojej przyszłości nie może być także pewna nawet najdłużej tam pracująca Dorota Wysocka-Schnepf.
W tej chwili główne wydanie Wiadomości na zmianę prowadzą: Małgorzata Wyszyńska, Jarosław Kulczycki i Dorota Wysocka-Schnepf. Teraz, gdy już wiadomo, że od kwietnia program w fotelach prowadzących zasiądą Hanna i Piotr, wszyscy zastanawiają się, co się stanie z trójką dziennikarzy - pisze bulwarówka.
O tym, że wszyscy oni zachowają pracę, raczej nie ma mowy. Prawdopodobnie dwie osoby dostaną wypowiedzenie. Kto? Na korytarzach na Woronicza dudni od plotek, niestety żadnych oficjalnych komunikatów ciągle nie ma.
Wczoraj z "Wiadomościami" pożegnała się ich szefowa Dorota Macieja. Plotki o tym, że jej miejsce zajmie Smoktunowicz - Lis, okazały się nieprawdziwe. "Hanna będzie tylko prowadzić, szefową serwisu nie zostanie na sto procent" - powiedział "Faktowi" jeden z pracowników TVP.
Plotkuje się, że Jarosław Kulczycki, który do zespołu dołączył niedawno, już stara się o posadę korespondenta w Stanach Zjednoczonych. Miałby więc zastąpić Kraśkę. Pozostaje jeszcze pytanie, co z dwiema dziennikarkami: Małgorzatą i Dorotą. Wysocka w "Wiadomościach" pracuje najdłużej, od 2004 roku. Małgorzata, choć jest na wizji niespełna rok, już zdobyła sympatię widzów i była nawet nominowana do Telekamery. Na kogo więc zdecyduje się Jedynka, zastanawia się bulwarówka.
"Ja umowę z TVP mam podpisaną do końca września. Na razie wiemy tylko, że Hanna i Piotr przychodzą i będą od pierwszych dni kwietnia. Z nami jeszcze nikt nie rozmawiał. Mam jednak nadzieję, że umowy zobowiązują dwie strony i będę nadal pracować" - powiedziała "Faktowi" Dorota. Dziennikarka nie ukrywa jednak, że sytuacja jest dziwna i na korytarzach panuje nerwowa atmosfera. "Plotkuje się strasznie, ja czekam i wierzę, że będzie dobrze" - dodaje.
Dziennikarka zaprzecza też plotkom, że niebawem ze swym mężem Ryszardem, który jest zawodowym dyplomatą, wyjedzie na placówkę do Madrytu. Na razie, jak twierdzi, nigdzie się nie wybiera i chce pozostać na Woronicza - pisze "Fakt".

http://www.facebook.pl/glutaminiansodu" target="_blank
Hmm no i co by tu powiedzieć. Za Dorotą nigdy nie przepadałam. Ale IMO jest lepsza od Haneczki. Niestety przekona się teraz jak to jest jak ktoś zajmuje należne Ci miejsce...
Ale szkoda tak czy inaczej bo Kraśki i Haneczka totalnie położą ten program rozrywkowy jakim sa Pismości. Kulczycki mi jest obojętny ale szkoda też Wyszyńskiej.
Ale szkoda tak czy inaczej bo Kraśki i Haneczka totalnie położą ten program rozrywkowy jakim sa Pismości. Kulczycki mi jest obojętny ale szkoda też Wyszyńskiej.
^@^

-
- Popisał/a już trochę
- Kontakt:
no i mamy powtórkę z historii, a mianowicie z października 2004r. Czy w TVP maja już manie wymiany kadr co 4 lata. Ja kiedyś za Wysocką nie przepadałem, terz ja nawet polubiłem. I maja ja wyrzucać, paranoja. Niech najlepiej wymieniaja prowadzących jak kiedyś w DTV. Jak przyszedł nowy szef to zmiana, oni chcą sie do nich chyba upodobnić, a raczej juz to robią.

Zapraszam na ISC
www.intervisionsongcontest.fora.pl
- TinkiWinki
- Przyjaciel
ʎuuɥoɾ s,ǝɹǝɥ
Jestem osobom żartobliwom ... a co do kobiet i mężczyzn ... ja lubię po prostu ludzi. A to że żartuję to po prostu dlatego żebyśmy wszyscy smutni nie chodzili ...
Jestem osobom żartobliwom ... a co do kobiet i mężczyzn ... ja lubię po prostu ludzi. A to że żartuję to po prostu dlatego żebyśmy wszyscy smutni nie chodzili ...
bo 'Królowa Lamp za 10 tys funtów" się rozpanoszyła...

Mnie tam ogólnie figura Wysockiej zwisa ale ona chyba po prostu jest niska może dlatego takie wrażenie robi ;>
Gdyby za gruba była to by nie pracowała w TV nawet Lisica zeby dostać etat musiała się spooooro odchudzić...

^@^

-
- Popisał/a już trochę
- Kontakt:
Ja nie widze, żeby Wysocka była gruba, tylko wydaje mi się, że jej to chodzenie jeszcze nie przypadło do gustu. Ale napewno i w tym sie wyrobi.
Zapraszam na ISC
-
- Popisał/a już trochę
- Kontakt:
Dziś Dorota Wysocka pokazała się z bardzo dobrej strony, ma wdzięk i styl. Poprostu coraz lepiej na PLUS.

Zapraszam na ISC
- TinkiWinki
- Przyjaciel
ʎuuɥoɾ s,ǝɹǝɥ
-
- Chipsy przyszły
-
- Popisał/a już trochę
- Kontakt:
Kiedyś nie mówiła "Dobry Wieczórrrrrrrrrrr" Ja pamietam jak normalnie mówiła "Dobry wieczór". Ale przynajmniej ma charakterystyczne powitanie tak jak Pieńkowska która witała się: Wiadomości, Jolanta Pieńkowska, Dobry wieczór państwu"
Zapraszam na ISC