Informacje na ten temat z czołowych internetowych serwisów informacyjnych:
TVN24.pl

Gazeta.pl

(jest ciągle na głównej stronie, w pewnym momencie jako temat nr 1)
Zdjęcie w Gazecie.pl z dzisiejszego ostatniego wydania:

TVP.info

Onet.pl:

WP.pl

Pełna zgoda. A Puls sobie nagrabił tą decyzją. Coś mi się zdaje, że to początek jego agonii. Czekam z niecierpliwością, gdzie teraz zobaczymy tych najlepszych reporterów.kamil pisze:Mimo, że skład reporterów w Polsat News jest pełny, to tam widziałbym najlepszych - Drapałę, Pyzę, Siegiedę, Niedźwiedź-Szałajko i Wikło.Nie mam też najmniejszych wątpliwości, że oni nie będą mieli problemów ze znalezieniem pracy. Gorzej np. z Aleksandrą Gardynik czy Jarosławem Olechowskim.
czy nagrabił?? już raz zamknęli serwis informacyjnyinga pisze:A Puls sobie nagrabił tą decyzją. Coś mi się zdaje, że to początek jego agonii.
Telewizja Puls zaproponuje ok. 30 osobom związanym z newsami pozostanie w stacji – dowiedzieliśmy się nieoficjalnie.
Po likwidacji programu informacyjnego ”Puls Raport” (tydzień temu wyemitowano ostatnie wydanie) pracę miało stracić 150–200 z ok. 300 pracowników stacji (reporterzy, wydawcy, prowadzący, producenci, operatorzy, montażyści i technicy). Kierownictwo Pulsu zamierza jednak zaproponować pozostanie ok. 30 osobom z tego grona. Będą przygotowywać programy publicystyczne, którymi stacja chce wypełnić lukę po newsach – koncesja Pulsu wymaga bowiem nadawania 28 godzin programów informacyjnych i publicystycznych tygodniowo, w tym siedmiu godzin na tematy bieżące.
http://www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=15489