Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Nowości Polsatu
Już niebawem zobaczymy w Polsacie nowy program z udziałem aktorów znanych z seriali. Będą śpiewać przeboje polskiej i światowej muzyki. Show ma nazywać się "Jak oni śpiewają", a poprowadzą go Kasia Cichopek i Krzysztof Ibisz. To jakaś licencja zachodnia, oryginalny tytuł brzmi "Soapstar Superstar". Występy aktorów ma oceniać jury, w którym zasiądzie m.in. Elżbieta Zapendowska.
Telewizja publiczna jaka jest, każdy widzi...
- macias
- Coś z niego/niej będzie
- Kontakt:
To jest tragedia. Powinni zamknąć Solorza, zaraz potem cały Polsat. Nigdy nie zrozumiem fenomenu etj panny - ani ona ładna, ani dobra z niej aktorka. Nie widzę w niej nic szczególnego, naprawdę. Przypomina mi trochę Frytkę, która jest znana z tego, że jest znana. No cóż, potęga mediów, i guess. Nawet z takiej bidy z nędzą potrafią zrobić mega gwaizdę. Szkoda tylko, że takie osoby przez wielu traktowane są jako autorytety, które trzeba naśladować. Tylko czekać, aż ulice miast zapełnią rzesze Dod, Frytek i Cichopków.viper pisze:a poprowadzą go Kasia Cichopek i Krzysztof Ibisz.
Ż E N A D A, ot co. To babsko jest tak potwornie niemedialne, że szlag mnie trafia, kiedy pojawia się na wizji. Nie no masakra.viper pisze:w którym zasiądzie m.in. Elżbieta Zapendowska.
viper pisze:Będą śpiewać przeboje polskiej i światowej muzyki.
...

- looser106
- Nie ma spustu
- Ośrodek: TVP3 Warszawa
- Kontakt:
Napisz macias do polsatu! To pewnie by wyglądało tak:

(Dupa nie należy do mnie. Dupa zaczerpnięta z internetu
)
A tak wogóle to sie zastanawiam, czemu my w Polsce nie mamy czegos "swojego". Wszystko tylko wykupujemy od amerykańskich albo innych zagranicznych telewizji i przerabiamy, tak żeby się u nas przyjęło. A i tak się ie przyjmuje

(Dupa nie należy do mnie. Dupa zaczerpnięta z internetu
![cwaniak :]](./images/smilies/koles.gif)
A tak wogóle to sie zastanawiam, czemu my w Polsce nie mamy czegos "swojego". Wszystko tylko wykupujemy od amerykańskich albo innych zagranicznych telewizji i przerabiamy, tak żeby się u nas przyjęło. A i tak się ie przyjmuje

"Bo prawda jak mówią jest bardzo banalna
Głowy pustoszy komuna mentalna"
Głowy pustoszy komuna mentalna"
-
- Chipsy przyszły
-
- Chipsy przyszły
http://www.jakonispiewaja.wp.pl/.?ticaid=13583
to strona internetowa nowego programu ''Jak oni spiewają''.
to strona internetowa nowego programu ''Jak oni spiewają''.
Minorek6000
- macias
- Coś z niego/niej będzie
- Kontakt:
Imo program jest żałosny. Choć widziałem tylko fragment, to na jego podstawie jestem w stanie stwierdzić, że to kolejne badziewie a la Taniec z gwiazdami. Edyta Gróniak w jury, to nieporozumienie, że o prowadzących nie wspomnę. W tym kraju mieszka 40 mln obywateli, czy naprawdę tak trudno o jakąś nową, ciekawą twarz ? Ciągle tylko Ibisz, Cichopek, Chajzer, Mucha i sp. Ble!
Czy znacie teleturniej "Rosyjska ruletka"? Na początku polską edycję prowadził Henryk Talar, później zastąpił go Krzysztof Ibisz. Widziałem kiedyś wersję rosyjską - bardziej dramatyczna i w lepszej scenografii niż w Polsce. Może kiedyś Polsat przywróci "Ruletkę" w takiej postaci jak w Rosji?
Telewizja publiczna jaka jest, każdy widzi...