Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl

DDTVN

Interesujące programy TV komercyjnych.
Grzesioo
Przyjaciel
Posty: 2999
Rejestracja: (śr) 19 paź 2005, 13:50

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#31

Post autor: Grzesioo » (ndz) 09 kwie 2006, 13:41

Dzisiaj nie podali kosztów metamorfoz. A te chyba nie były wysokie? Usunięcie blizn, poprawienie brzuszka, noska, wybielenie zębów, to dużo nie kosztuje :D
Czy ja dobrze widziałem, ta młodsza ma 21 lat i dwoje dzieci? To nie dziwie sie że miała taki brzuch :D


ObrazekObrazekObrazekObrazek
[hide]ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek[/hide]

Czy jest jakiś kucharz na forum? Bo Mołek mnie dzisiaj rozwaliła stwiedzeniem że do ciasta dodaje sie żółtko gotowane zamiast surowego :D
Wczoraj też się pochwaliła że zapamiętuje czterocyfrowy kod pin i trzycyfrowe numery alarmowe :D Zuch dziewczyna :x takie niebywałe osiągnięcia :D

Awatar użytkownika
doktorfaustus1
Przyjaciel
Posty: 3145
Rejestracja: (ndz) 27 lut 2005, 9:37

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#32

Post autor: doktorfaustus1 » (ndz) 09 kwie 2006, 14:11

Pierwsze słyszę o gotrowanym żółtku. Ale nie ma się czemu dziwić - pani Mołek ptorafi pewnie ugotować tylko wodę na herbatę i zalać wrzątkiem zupkę chińską, lub gorący kubek kupiony w sklepie na rogu :x

Grzesioo
Przyjaciel
Posty: 2999
Rejestracja: (śr) 19 paź 2005, 13:50

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#33

Post autor: Grzesioo » (ndz) 09 kwie 2006, 15:59

doktorfaustus1 pisze:Pierwsze słyszę o gotrowanym żółtku.
Pan w studiu też zrobił duże oczy i przypuszczam że tylko przyzwoitość nie pozwoliła mu wyśmiać panny Mołek :D A może ona tylko udaje taką głupiutką? :x

Awatar użytkownika
Ania
Przyjaciel
Posty: 5544
Rejestracja: (sob) 26 lut 2005, 14:53
Lokalizacja: Roswell :)
Kontakt:

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#34

Post autor: Ania » (ndz) 09 kwie 2006, 18:53

Ejjj chłopaki nie znacie sie wogóle na gotowaniu :cisza: nie śmiejcie sie z Mołek :D
Do Ciasta dodaje się całe ugotowane żółtko najlepiej w skorupce :x a z resztą podejrzewam ze znajomi pani Mołek byli podekscytowani tym odkryciem jak ona sama ;) taki Janiak np...

A poza tym to na pewno sami nie umiecie zapamiętać pinu :x
Wiecie jaki to wysilek zapamiętać kody do tylu kart kredytowych ile ma pewnie Mołkowa :oo ??? :x
^@^
Obrazek

Awatar użytkownika
doktorfaustus1
Przyjaciel
Posty: 3145
Rejestracja: (ndz) 27 lut 2005, 9:37

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#35

Post autor: doktorfaustus1 » (ndz) 09 kwie 2006, 20:31

To może powinna wydrabac paznokciem swoj pin na bankomacie, z którego najcześciej korzysta? :x :x Przy transakcjach płatniczych karta kredytową wystarczy sam podpis oraz identyfikacja na podstawie zdjęcia umieszczonego na karcie - praca w Hyper i praktyka w mBanku czegos mnie nauczyły :D

Awatar użytkownika
Ania
Przyjaciel
Posty: 5544
Rejestracja: (sob) 26 lut 2005, 14:53
Lokalizacja: Roswell :)
Kontakt:

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#36

Post autor: Ania » (ndz) 09 kwie 2006, 21:23

Tak ale nie kazdy jednak ma karte kredytową ;) często ludzie mają tylko płatnicze a tam jest PIN potrzebny. Z reszta to zależy od miejsca... czasem wyskoczy na terminalu tak czasem inaczej :/ vide PIE****RZONE PKP :/
^@^
Obrazek

Awatar użytkownika
doktorfaustus1
Przyjaciel
Posty: 3145
Rejestracja: (ndz) 27 lut 2005, 9:37

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#37

Post autor: doktorfaustus1 » (ndz) 09 kwie 2006, 21:27

Aniu a czy do pieczenia ciasta nie lepiej użyć całej kury (żywej i nieoskubanej)? Jajko jest już w środku. Może napiszemy maila do Magdy z prośbą o rozwiązanie tego problemu. Na pewno będzie wiedziała :D

Awatar użytkownika
Ania
Przyjaciel
Posty: 5544
Rejestracja: (sob) 26 lut 2005, 14:53
Lokalizacja: Roswell :)
Kontakt:

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#38

Post autor: Ania » (pn) 10 kwie 2006, 17:41

Hmmm no nie wiem bo nie wiesz czy ona kurę widziała kiedykolwiek ;)
Swoją droga jest to problem egzystencjalny :x bo zobacz mozna zapytać czy nie lepiej jednak użyć jajka wszak jest w nim kura cała nieoskubana :x i może nam znieść 2 jajko :smiech:
^@^
Obrazek

Awatar użytkownika
doktorfaustus1
Przyjaciel
Posty: 3145
Rejestracja: (ndz) 27 lut 2005, 9:37

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#39

Post autor: doktorfaustus1 » (pn) 10 kwie 2006, 17:55

Matko Święta! Dziweczyno miej litość i nie znęcaj się tak nad Madzią Mołek. Jeszcze biedulina przeczyta Twoją ostatnią wypowiedź i nie będzie mogła spać przez całą noc. Czy Ty wiesz ile ona na lifting musi wydać? :x

Awatar użytkownika
Ania
Przyjaciel
Posty: 5544
Rejestracja: (sob) 26 lut 2005, 14:53
Lokalizacja: Roswell :)
Kontakt:

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#40

Post autor: Ania » (pn) 10 kwie 2006, 20:07

Faustuchu moja mama powiedziała że jesteśmy głupsi od Mołek :x i chyba miała racje ;)
Według KUCHNI POLSKIEJ do ciast kruchych dodaje się gotowane na twardo żółtko :x

Wobec powyżrzszego chyba musimy sie pokajać i biedną Madzię M przeprosić :smiech:
^@^
Obrazek

Awatar użytkownika
doktorfaustus1
Przyjaciel
Posty: 3145
Rejestracja: (ndz) 27 lut 2005, 9:37

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#41

Post autor: doktorfaustus1 » (wt) 11 kwie 2006, 9:44

Pierwsze słyszę. Być może chodziło o mocniejsze zabarwienei ciasta. Ale pani Mołek na pewno nie wie czym są ciasta kruche... Uważam, że Twoje słowa o przeprosinach są mocno przesadzone :x

Grzesioo
Przyjaciel
Posty: 2999
Rejestracja: (śr) 19 paź 2005, 13:50

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#42

Post autor: Grzesioo » (wt) 11 kwie 2006, 16:07

Myśle że mazurki z ugotowanymi zółtkami to specjalność blondynek :x

Grzesioo
Przyjaciel
Posty: 2999
Rejestracja: (śr) 19 paź 2005, 13:50

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#43

Post autor: Grzesioo » (wt) 11 kwie 2006, 20:04

Kilkanaście capsów (także z RTL7) gwiazdy :D

[hide]ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

I jeszcze strona http://www.molek.piwko.pl/[/hide]

Awatar użytkownika
doktorfaustus1
Przyjaciel
Posty: 3145
Rejestracja: (ndz) 27 lut 2005, 9:37

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#44

Post autor: doktorfaustus1 » (wt) 11 kwie 2006, 20:44

A nie masz przypadek capsów z TV PULS i prawicowo-kaczych Wydarzeń? :D

Grzesioo
Przyjaciel
Posty: 2999
Rejestracja: (śr) 19 paź 2005, 13:50

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

#45

Post autor: Grzesioo » (śr) 12 kwie 2006, 14:56

doktorfaustus1 pisze:A nie masz przypadek capsów z TV PULS i prawicowo-kaczych Wydarzeń? :D
Poszukam, może coś będzie.

Pieńkowska podczas gotowania w DDTVN pyta Mołek:
- Dlaczego ty zawsze odcinasz koniec szynki, jak wkładasz ją do brytfanny? No, powiedz mi, dlaczego? Ja tego nie rozumiem.
- Jak to dlaczego, przecież tak się robi.
- Co to znaczy: się robi?
- No, tak się robi.
- Ale dlaczego tak się robi?... no powiedz.
Wreszcie Mołek mówi:
- Moja mama zawsze tak robiła.
- A dlaczego?
- Nie wiem ale zadzwonie do mamy.
Dzwoni do mamy:
- Dlaczego zawsze odcinałaś koniec szynki, jak wkładałaś ją do brytfanny?
- No, jak to, to jest normalne.
- No, ale konkretnie, powiedz mi, dlaczego?
- Dokładnie nie wiem, pewnie dlatego, że moja mama tak robiła.
Dzwonią do babci i pytają:
- Babciu, dlaczego ty obcinałaś koniec szynki, jak wkładałaś ją do brytfanny?
- Jak to dlaczego bo miałam za małą brytfannę.

ODPOWIEDZ