Dobrze wiedzieć, że Natalii już nie ma (z wątku z plebiscytem na najlepszego prowadzacego), bo bym czekał i czekał i się nie doczekał. Pora jej nowego programu jest kompletnie nie dla mnie
Kim jest bogini w bikini? ->
https://serwisy.gazeta.pl/metro/1,71444,3582384.html
(są dwa zdjęcia)
Jednak nie wiem czy Natalia nie pracuje nadal przy "Dziewczynach w bikini" jako realizator. Napisów końcowych już nie ma jak kiedyś, ale kiedy jest tzw. szybka runda, czyli odbierają wszystkie telefony (a przynamniej jak mówią się starają) to pewnie w ramach zachęty, ale dziewczyny mówią że przy telefonach zasiadają i Bogini Bikini, i Pablo, i asystent Pabla i Natalia i wszyscy się uwijają. Faktycznie wtedy jest wpuszczany telefon za telefonem, ale mnie np. ta cała szybka runda jedynie pozawia kasy i nie widze żadnej różnicy
A nowa dziewczyna za Natalię - Ola się do niej nie umywa. Ja rozumiem, że dopiero się rozkręca, ale ma nieprzyjemny głos i twarz jakas bardzo pospolita i ociosana. Nic ciekawego, sama też mało ma ciekawego i oryginalnego ma do powiedzenia. Moją ulubienicą teraz (skoro już Natalia dla mnie nie istnieje) jest więc Ewa oraz taka śmieszka z Nocnych igraszek. Na imie ma Magda. Nocne igraszki prowadzone sa teraz we dwójkę, a Magda zawsze udaje jakąś zwariowaną, której wszystko się kręci, nic nie wie (np. Watykan wg niej to miasto

) Robi głupie miny, pociska błędy merytoryczne i czasami jak każdy językowe, ma potężny głos i w ogóle jest wielka. Ale sympatyczna
To ta na pierwszym planie. Z tyłu "Janosz", która niby udawała przyzwoitkę, ale wypadała na tle Magdy bardzo blado i denerwująco. Wcześniej widziałem ją (Magdę) i opisywałem tu z jakąś nową, która nic się nie odzywała poza tłumaczeniem zasad czy prowadzeniem odkywania liter. Cały program i konferansjerka spoczywała właśnie na Magdzie.
I jeszcze dwie fotki:
A bez min: