No i TVN rezygnuje z dalszej produkcji "Najsłabszego Ogniwa".. SZkoda, bo teleturniej od samego początku lubiłem (podobnie zresztą Kazię), był nawet we mnie taki czas, że teleturniej ten mogłem oglądać non stop.
TVNu nie zadowalają wyniki oglądalności jakie notuje program.. Ciekawe na co oni liczą

O 20. w poniedziałki i wtorki gdy TVP2 emituje serialowy hit "M jak miłość" żaden, dosłownie żaden program nie ma szansy na widownię większą niż 2 miliony widzów... Dane mówią same za siebie..

Sama "Jedynka" od poniedziałku do czwartku gromadzi o 20. średnio 3 miliony widzów - warto dodać, że w czwartki ponad 5 (LOST), w środy od 4 do 5 (film fabularny), w pierwsze dwa dni tygodnia zatem widownię nie większą niż 2 miliony (tak by około wyszło z tej średniej niby). A że TVP1 w poniedziałki i wtorki jest za Dwójką, Polsat i tvn na równi w zasadzie (widownia około po milionie) więc..
Szkoda no, szkoda.. Nowy program , który tVn o 20. zamierza nadawać szanse na widzów ma w środy i czwartki (w pon i wt widownia TVP1 co najwyżej wchodzi w grę

). Ciekawe co nowego wymyślą..? Wątpię w powrót Big Brothera np (wg mnie to absurd, żeby wrócił), to samo zdanie mam co do "Milionerów".. A może od marca DETEKTYWI i W11 będą nadawani w od poniedziałku do piątku (jeden z seriali do czwartku). Np o 18:25 W11, o 20:15 Detektywi.. (wtedy Wspólna - 20:55). Nie wiem jak będzie zobaczymy, w każdym razie w okresie
styczeń -luty o 20:10 emitowane będa powtórki NO.
Dodam też, że wg mnieTVN trochę zmarnował sam teleturniej.. Mimo iż był /jest popularny to oglądalnością rzeczywiście nie zachwycał ani nie zachwyca.. Emisja o marca 2004 od 17. była skazana na klęskę - o 17. TVP1 nadaje od wielu lat TELEEXPRESS, potem popularny Klan.. O 20. rywalizacja z MJM również była skazana na porażkę

Szkoda, szkoda, bo wg mnie program gdyby nadawany był chociażby przed Faktami (chociaż 2 razy w tygodniu, zamiast nudnych już RwT) widownię miałby znacznie większą.. (oczywiście nie mówię o tegorocznej jesienii, bo o 18:25 prym wiedzie W11)