Forum archiwalne. Bieżąca dyskusja o mediach dostępna na forum.media2.pl, archiwalne materiały wideo na tv.janpogocki.pl
Kronika krakowska
Kronika krakowska
Zastanawiam się dlaczego dzis o 18 w Kronice o Byrcynie ( w związku z zamknięciem kolejki na Gubałówke), mówil per Wojciech B.? Przecież takie coś stosuje się tylko w w przypadku podejrzanych o jakies przestępstwo.
"Sam nie zje i drugiemu nie da". Jest takie przysłowie. Czyli inaczej "pies ogrodnika" - i właśnie tak się zachowuje Byrcyn. Ta ziemia nie jest mu do niczego potrzebna, ale skoro to jest jego własność, więc ma prawo się sprzeciwić przez co zablokować całą trasę i uniemożliwić zarobek innym.
STANOWCZE "NIE" LISIEJ PROPAGANDZIE!
- doktorfaustus1
- Przyjaciel
No to capsy z nowej Kroniki 
Czy oni zawsze w TVP muszą takie obciachowe studio zrobić?
To juz nie wiem czy to drewnopodobne nie było lepsze.
To jeszcze ujęcie ze starej wersji (akurat miałem kawałek nagrany). W tle widać nową plansze Kroniki.

Nowe
Tak do końca to ktoś nie przemyślał tego stołu. Ten fotel obrotowy dla gościa (swoją drogą skąd oni taki wytrzasnęli
) mógł znaleźć się za czymś zabudowanym. Wystarczyłby większy stół.
Ekipa TVN24 im sie wkradła

[hide]about:blank[/hide]

Czy oni zawsze w TVP muszą takie obciachowe studio zrobić?

To jeszcze ujęcie ze starej wersji (akurat miałem kawałek nagrany). W tle widać nową plansze Kroniki.

Nowe

Tak do końca to ktoś nie przemyślał tego stołu. Ten fotel obrotowy dla gościa (swoją drogą skąd oni taki wytrzasnęli

Ekipa TVN24 im sie wkradła

[hide]about:blank[/hide]